Tres vins per celebrar les festes com a modestos milionaris

22 Desembre 2020
Tres vins per celebrar les festes com a modestos milionaris

Wine XMAS

Dos negres i un escumós per un Nadal de multimilionaris

Serà un Nadal diferent, però mira-t'ho des d'un prisma diferent. Que enlloc de ser 25 persones sereu només sis? Doncs més pressupost per un àpat increïble. Posa porcellana, cristall... i cadascú en una punta de la taula! Aquesta setmana, tres vins per un Nadal PTA. “Por Todo lo Alto”.

 


L'Avi Arrufí 2016

Image
Celler Piñol
Uns 20€
Pots comprar-lo aquí.


Comença el Nadal amb un vinàs: vinyes velles i bótes noves. L’Avi Arrufí negre és festa i família. Pernil de gla, pularda, magret,... un vi que és màxima expressió de la terra. Un criança equilibrat. Ni se t’acudeixi posar croquetes congelades! Hi ha vins que només es poden obrir per festes. L’Avi Arrufí negre, del celler Piñol és la maduresa d’un vi de criança potent, complex i equilibrat.   


Les Sorts 'Vinyes Velles'

Image

Celler Masroig
Uns 17€
Compra'l online aquí.

    
Tria edicions exclusives, de les que donen caixé.  Les Sorts ‘Vinyes velles’ és la versió ‘top’ d’un vi famós. Combina’l amb plats de xup xup. És afruitat, fresc i madur. Amb un final llarg i rodó. L’expressió més bella de viure a pagès. Les vinyes velles són les més admirades de cada celler. Aquest Les Sorts 2016 és elegant i poderós. I fa quatre 4 anys que espera una ocasió única.    


L'Olivera Reserva Superior

Image
Cooperativa l'Olivera
Uns 17€
En venda, clicant aquíAquest Reserva Superior és la millor excusa per ajuntar més de dues bombolles. És un escumós artesà, d’edició limitada i degollat manual. Per marisc, salmó o formatge selecte. Fet per persones amb capacitats diverses i risc d’exclusió social. Salut!       
L’Olivera Reserva Superior és un escumós de la DO Costers del Segre. Únic i especial, com la gent que l’elabora, de la Cooperativa l’Olivera: compromís i de qualitat.