Tres vins per compartir amb la família (sense restriccions)

19 Desembre 2020
Tres vins per compartir amb la família (sense restriccions)

WINE XMAS

Tres vins per compartir amb la família (sense saltar-te cap restricció)

Quin Nadal tan estrany! Si ets dels que encara no sap si podrà veure el cunyat... i tot i així ha començat a enyorar-lo, aquesta és la teva selecció. Qui ho hauria dit! Aquesta setmana hem preparat una selecció familiar amb tres vins del celler Pascona. Si tens ganes de conèixer més sobre aquest celler de Falset, tens tota la informació aquí. Tots els vins els pots comprar a la botiga de la DO Montsant.

 


La germana 2019 (Vi de poble)


Uns 6€ aprox
(Sense DO)
Pots comprar-lo online, aquí.


Image

Aquest blanc és tan fresc que no cal ni que obris les finestres per ventilar. 'La germana' és jove, intens, saborós i amb un final dolcenc que enamora. Recomanat per aperitius, peix al forn, marisc o sushi. Té un toc golós i el seu perfum es nota fins i tot si portes mascareta. Prové de la parcela 'Els masos' de Móra d'Ebre i s'elabora fora de DO. Si aquest any no pots veure la teva germana, assegura't que la podràs beure. 


Clàssic Pascona 2018


Uns 15€, aproximadament.
DO Montsant
A la botiga de la DO, te'l porten a casa. 


Image

Aquest és el negre perfecte per l’escudella, la carn d’olla i la pilota.  El 'Clàssic' és un vi afruitat i amb cos. Modern amb cor antic. És generós, però equilibrat. Si obren finestres, tindràs els peus calents. El 'Clàssic' és un homenatge a l’experiència. Un pòster vinícola dels avis. Amb tantes restriccions, enyores més que mai un nadal clàssic. El de Pascona és un negre com els d’abans. Desacomplexat i vintage.


La mare de Pascona 2017


Uns 20€, aproximadament
DO Montsant
Pots comprar-lo a la botiga de la DO
   

Image

Aquest és el vi dedicat al cap de la família. 'La mare' és un vi com una catedral. Senyorial, elegant i amb criança. És subtil i sedós. Combina’l amb guisats, rostits i torrons. Ideal per compartir a taula o per enviar als teus. 'La mare' és un vi 8M, women force, matriarcat al poder. Sofisticat, elegant i subtil. Un vi que només pot ser així a força d’anys i saviesa.