Dos vins negres i un cava que fan d'antídot als nostres mals

15 Desembre 2020
Dos vins negres i un cava que fan d'antídot als nostres mals

WINE XMAS

Tres vins que prometen ser un antídot (a gairebé) tots els mals

A l'espera de trobar una vacuna que ens retorni a la normalitat, què podem fer? Una possibilitat és posar-vos a jugar a metges. Però si esteu pensant en glopets que curin, aquesta setmana us recomanem dos vins negres i un cava. Si bé no faran net a totes les vostres preocupacions, tastar-los és una aposta per guarir alguns dels nostres maldecaps. Són DO Empordà, DO Cava i DOQ Priorat.

 
 

Icnos 2018


Uns 28,50€
Empordàlia
DO Empordà
Pots comprar-lo online aquí


Image
El nou vi d’Empordàlia homenatja els vinyaters més vells. És Una abraçada als avis. Icnos és la petjada dels avantpassats: vinyes de llicorella i vent del Nord. És profund, golós, amb un zig-zag de vainilla i torrats. Recomanat per costellam al forn, fricandós, i filigranes de Nadal.
 

Armilar ReservaUns 14,50€
Eudald Massana Noya
DO Cava
Compra'l online clicant aquí


Image
Si vols escollir un cava del Penedès, per què no un que sigui ecològic, pròxim i sostenible? L’Armilar prove de raïms collits a la finca d’Eudald Massana Noya, a Subirats. És deliciós, subtil, pessigollaire, amb aromes de pa poble. No com el pa que feies quan estaves confinat! Una carta d’amor a la terra. Un tribut a la saviesa astronòmica.
 

Mas Sinén 2017Uns 24€
Celler Burgos Porta
DOQ Priorat
Pots comprar-lo clicant aquí

   
Image
El Mas Sinén, del celler Burgos Porta, és un Priorat encantador i madur. Neix a Poboleda. És fresc, afruitat, elegant i rodó. Faràs feliç tota la taula (màxim 10, eh?): ecològic certificat i vegà. Per repartir petons i guariments. Ni que sigui a distància. Salut!