Tres negres per conquerir l'NBA (Nadal Bastant Atípic)

07 Desembre 2020
Tres negres per conquerir l'NBA (Nadal Bastant Atípic)

WINE XMAS

Ja saps com guanyaràs l'NBA? Un Nadal Bastant Atípic. Tres negres de molta alçada

El Nadal no sabem com serà, ni quants s'asseuran a la taula. Sigui com sigui t'hem preparat una selecció amb tres vins negres per conquerir les taules (amb menys de sis persones?). Aquesta setmana us proposem tres vins d'altura: de la DO Empordà, DO Terra Alta i Pla de Bages.
 

 

Bruel de l'estany 2015

Uns 19€
Cellers d'en Guilla
DO Empordà
  
Pots comprar-lo online escrivint a info@cellersdenguilla.com

Image

El Bruel de l’estany és un viatge a l’Empordà. Ho diu fins i tot l’etiqueta. És un vi deliciós. Melmelada de maduixa i d’espècies. Us farà salivar. Té una entrada atrevida i us deixa els llavis amb gust de sotabosc. Un luxe assequible. Si vols morir de plaer, tasta’l amb magret, puré i confitura.


La serra negre 2017  

Uns 39,5€
Herència Altés
DO Terra Alta
Pots comprar-lo on line a la web del celler.

Image

Si hem de viure un Nadal íntim, compte! Hi ha vins agosaradament sensuals. La Serra negre, és un vi per llar de foc i catifa molsudeta. Una carícia. Sedós, subtil i carregat de mineralitat. Per acabar amb xocolata. És un vi d’edició limitada, exclusiu, que omple la boca per gaudir del silenci.


Arnau 2016

Uns 35€
Oller del Mas
DO Pla de Bages
Pots comprar-lo online a la botiga del celler o a Vins del Bages.


Image
I compte amb l’Arnau. És el típic que se’l beu el cunyat quan diu que ell no és de vi. Treu-lo per rematar la feina. És un vi de finca. Només n’hi ha 12 al país. És un vi que et connecten a la terra. Equilibrat, madur i complex. Però a la vegada fresc, golós i endimoniadament fàcil de beure.

Brindem per un gran NBA!