Dos vins per donar-te prioritat. Estrenem el WineXMAS!

03 Desembre 2020
Dos vins per donar-te prioritat. Estrenem el WineXMAS!

WINE XMAS

La Capelleta i el Coster de l'Ermita: un pack per (auto)estimar-te

Sempre pensant en els altres? Quan fa que no et fas un regal? Aquesta setmana et proposem dos vins per fer-te un homenatge. Havíem pensat en què et donessis prioritat. Però la veritat és que el que t'assugurem és que et donaràs Priorat. Dos vins excel·lents, del primer celler en ecològic de la DOQ Priorat. Un blanc i un negre per fer-te un homenatge. Que te'l mereixes!

 

La Capelleta 2018. Sexy i poderós.

Uns 20€
100% Garnatxa Blanca
Pots comprar-lo a la botiga online del celler

Image

De vins blancs al Priorat se’n fan molt pocs. Aquest és un Vi de Vila; és a dir que tot el raïm està certificat que només prové de finques de Gratallops. És un terrer genuí, amb personalitat pròpia. Aquest raïm neix a redòs de l’Ermita de la Consolació, un símbol al Priorat. La Capelleta també és un vi de petit comitè, no pel nom, que pot recordar les capelletes i els grups d'amics que es confessen coses a cau d'orella. Sinó perquè és de distàncies curtes, de gaudir en parella. És un blanc amb cos, és equilibrat i cremós. Ideal per menjar marisc, peix cru o ostres... i si vols, sense coberts!


Coster de l'Ermita 2013. Sofisticat i exclusiu

Uns 49€
100% Carinyena negra de vinyes velles.
Pots comprar-lo a la botiga online del celler
     
Image
Estem davant d'un vi negre excepcional. Al Priorat hi ha pocs costers de carinyenes tant velles, que facin vins d'edició limitada, com aquest. El raïm prové d’una sola vinya, de carinyena molt vella. És perfecte per taules especials: rostits, carns a la pedra, magret ànec, filet. Penseu que és un vi poderós, amb tocs minerals i de sotabosc. Un tresor a la copa.   

Una informació amb la col·laboració del celler Mas Igneus, a Gratallops, DOQ Priorat.

Si tens ganes de conèixe'l, fes una ullada a la nostra fitxa. Visites espectaculars!