ENOTURISTA arriba als 5.000 seguidors a Instagram

15 Juny 2020
ENOTURISTA arriba als 5.000 seguidors a Instagram

XARXES SOCIALS

ENOTURISTA ha crescut en 763 seguidors durant el confinament

Durant els dos mesos i mig d'estat d'emergència hem analitzat els perfils de tots els cellers catalans. Però també hem mirat com creixia el nostre propi compte a Instagram. Aquesta és l'evolució que hem fet. Ajuda'ns a millorar la nostra feina.

El 4 de març de 2020 teníem 3540 seguidors al perfil d'ENOTURISTA a Instagram. El 25 de maig, el dia que l'àrea metropolitana de Barcelona va entrar a la fase 1havíem arribat fins els 4729. En dos mesos i mig havíem crescut en 763 seguidors, que en termes de percentatge és d'un + 176%. Som un portal que poquet a poquet hem anat creixent a les xarxes socials, però mai havíem experimentat un creixement tant ràpid. Durant les setmanes posteriors, hem anat creixent en paral·lel a aquesta tendència fins que, fa uns dies, vam assolir els 5.000 seguidors. Una xifra que ens omple d'il·lusió i d'orgull. 

Image

La nostra primera publicació a Instagram


El compte d'Instagram d'ENOTURISTA va començar el 12 de setembre de 2016 amb una publicació de vi: el GR-174, de Casa Gran del Siurana. Aquella primera publicació té a dia d'avui 22 likes i un comentari del celler que diu: "Gràcies per començar amb nosaltres". Durant aquests quatre anys nosaltres també hem recorregut un llarg sender, de vegades costerut, altres més planer. Un dels punts més importants va ser el gener del 2018, quan vam crear el nostre propi logo i vam obrir una primera pàgina web. De les dues coses vam deixar constància a Instagram.

Image

Timeline a Instagram corresponent al gener del 2018


Però, què hi dius tu? Com et sembla que podem millorar la nostra feina. 5.000 seguidors és un gran repte, però cal treballar bé per tots, ni que sigui per un de sol. Gràcies a tots els que ens heu fet costat. Visca el vi català i visca el periodisme independent!