Tres vins per passar el confinament amb alegria

25 Març 2020
Tres vins per passar el confinament amb alegria

#PERFIÉSVIJOUS

Tres ampolles pels que han decidit comprar vi enlloc de paper higiènic

Saps quins són dos dels productes més comprats durant aquests dies de confinament parcial? Doncs el paper higiènic... i el vi! Són dos productes que no perden valor, segons els economistes, perquè ens ajuden a omplir el rebost sense que caduquin. Hi ha molta gent que aquests dies s'està proveïnt del que s'anomena una 'compra búnker'. Nosaltres hem preparat uin vídeo amb tres vins que et poden ajudar si has de decidir fer una compra PSA (Por Si Aca).

 

Somiadors 2018

Set magnífics
DO Empordà
Uns 15€
Aquí pots comprar-lo on line i te l'envien a casa.

Image
Comprem vins de llocs on tornarem aviat! Somiadors, del celler 7 magnífics, és un vi de l’Empordà. Està elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Conté tramuntana i mediterrani. Per pensar en els nostres somnis... i per fer-los realitat! Pren-te’l amb plats de cuina empordanesa, com un mar i muntanya. És un negre golós i pinxo.
     

Avgvstvs Rosat 2019 

Avgvstvs Fòrum
DO Penedès
Uns 8€
Pots comprar-lo a la botiga on-line del Club Avgvstvs. Si et subscrius tens interessants descomptes.

Image
Hi ha vins 100% primaverals. Balcó, màniga curta i flors. Com l’Auvgvstvs rosat! És un vi orgànic, rodó i cruixent de Merlot i Cabernet Sauvignon, de color rosat fluorecesnt. Combina'l amb plats com spaguetti carbonara, pizza de mozzarella, croquetes de foie... És un vi rosat potent i llaminer. A la vegada és thunder i Tinder.

Vèrtebra de la Figuera 2018

Terroir Sense Fronteres
DO Montsant
Uns 28€
Pots comprar-lo i te l'envien a casa a El Petit Celler.

Image

Si creus que canviar el món és possible, benvinguts a Terroir Sense Fronteres. La seva manera de fer vins, infusionats i no per extracció, els han convertit en innovadors. Són vins elegants i distingits. Lleugers, però poderosos. Com el Vèrtebra de la Figuera, que és un vi de Poble, elaborat amb Garnatxa Fina de vinyes velles del Montsant.