Tres vins que et porten a casa durant el #joemquedoacasa

19 Març 2020
Tres vins que et porten a casa durant el #joemquedoacasa

#PERFIÉSVIJOUS!

Tres vins que pots comprar online i gaudir durant el #joemquedoacasa

La vida ens ha canviat des del darrer vídeo. Però mantenim tres coses: 1) Podem beure vi (moderadament) 2) Podem escollir el vi i triar-lo bé entre molts bons productes i 3) Pots comprar on-line i que te’ls enviïn a casa. Us proposem tres vins per fer més portable el #joemquedo a casa, amb nens o sense i amb la primavera a punt de tocar a la vostra porta. Al nostre perfil d'Instagram podràs participar a l'#EnoturistaSorteig i guanyar les tres ampolles, que t'enviarem directament a casa. Segueix-nos, menciona amics i etiqueta #EnoturistaSorteig. Clica aquí si vols participar. 

 
 

Plana d’en Fonoll Cabernet Sauvigon 2018

Sant Josep Vins
DO Catalunya
Uns 6€.
A Viorigen pots trobar-lo on line i te l'envien a casa. 
Image
Redescobreix les terrasses i els balcons! Sant Josep Vins t’ho posa fàcil. El Plana d’en Fonoll Cabernet Sauvignon és l’excusa perfecta per menjar fora. Fora, volem dir al balcó. Combina'l amb tapes, carns a la brasa o hamburgueses! El Plana d'en Fonoll és un vi afruitat i robust. Brutal amb la salsa de les braves!
 


Cara Nord Trepat Rosat 2019

Cara Nord Celler
DO Conca de Barberà.
Uns 10€  
El pots trobar a la botiga on-line de Vilaviniteca i te'l porten a casa.
Image
Hi ha vins com un telefèric. Sí, estàs penjat, però sempre et porten amunt! Com el Rosat de Trepat del celler Cara Nord. Per àpats lleugers i sofisticats. Amanida César o pollastre strogonoff.  El Cara Nord Rosat de Trepat és ideal pels que aprofiteu aquests dies per cuinar millor i més sa!


Maria Ganxa 2019

Celler Pascona
DO Montsant
Uns 9€
Pots trobar-lo on line i te'l porten a casa a Enterwine, Vinus Vinis o Vinissimus.
Image
Si estàs a casa amb els nens, necessites un referent per domar-los. La Maria Ganxa és la nostra Mary Poppins, amb més caràcter i menys sostens. El Maria Ganxa és un vi sedós i seductor, del celler Pascona. Un vi per dir “Potser tenim por, però junts ens en sortirem!”.