Dos vins i un cava per sentir-te com un Rei

02 Gener 2020
Dos vins i un cava per sentir-te com un Rei
#PER FI ÉS VIJOUS


Tres vins perquè celebris els Reis com un autèntic REI

Avui tres vins per Reis! No pels Reis (que beguin el que vulguin). Pel dia de Reis! Si t’has portat bé et portaran un regalet i si t’has portat malament... et mereixes tres vins! Ah, és clar. Un vi blanc, un rosat i un negre. Què original! Aquesta setmana tres vins de pessebre, perquè celebris els Reis com un rei. 

 


A Part de Cellers Tarroné. Uns 15€

Image
 
Reis és el darrer gran àpat abans de la setmana de la mongeta verda!    Dóna’t un homenatge. Un vi per fer un punt... i a part. A part, de cellers Tarroné, garnatxa blanca de vinyes velles de la Terra Alta. És un blanc fibrat, criat en botes d’acàcia. L’acàcia és una fusta subtil, que envelleix sense maquillar tota la tipicitat. És un vi cremós, amb cos, ideal per combinar amb foies o amb verdures a la brasa. Un vi de postal, ecològic i amb el segell de Vins Ebre Biosfera. 


 

Cava Rosat Trepat Reserva del celler Carles Andreu. Uns 18€

Image
Ser Rei és una actitud. No tens perquè anar amb camell. Ni portar corona. Però sempre que puguis, celebra festes amb bombolles! Cava Rosat Reserva de Carles Andreu, a la Conca de Barberà.
 Heu vist quin color tan suau? Està elaborat amb Trepat, un raïm elegant i amb poc grau. Aquest cava ha fermentat en barrica. És intens i poderós. De l’aperitiu a la rosca de Reis. És un cava que s’enrosca als llavis: flors, fruita vermella i un puntet de canyella.   
 
 

Empelts de Garnatxa Peluda de Vinyes Domènech. Uns 24€

Image 
Reis és la primera festa després de fer-te els nous propòsits de l’any. Beure només vins que siguin inoblidables. Empelts de Garnatxa Peluda, de Vinyes Domènech. Un vi amb una història d’amor al territori. Al 2011 van empeltar una vinya de Cabernet Sauvignon amb ceps antics de garnatxa peluda... Adéu varietats foranes: tot el protagonisme a la garnatxa típica del Priorat i el Montsant. Fruita vermella i negra, combinada amb tocs de pebre i regalèssia. Es-pec-ta-cu-lar.