Unboxing de "Vins del Bages": una selecció de territori

17 Desembre 2019
Unboxing de

VINS DEL BAGES.COM

Obrim una caixa de sis vins de "Vins del Bages"

Ja feia temps que teníem ganes de fer un 'unboxing', com els que fan els Youtubers. Aquesta setmana ens ha arribat una caixa de Vins del Bages, l'única botiga on-line que té tots els vins de la DO Pla de Bages. Si demanes 6 ampolles l'enviament és gratuït a tot Catalunya. Voleu veure la nostra selecció?
Picapoll 2019 d'Artium

Image
Picapoll 2019
Artium. Celler Cooperatiu d'Artés
7,50€ 

És dels primers blancs joves d’aquesta anyada. El Picapoll és una varietat blanca, molt representativa al Bages. Al Celler Cooperatiu d'Artés van fer una gran tasca per conservar-la, quan a finals dels anys 60 els pagesos van arrencar-la perquè era un raïm poc productiu. Pots llegir més sobre Artium a la fitxa d'ENOTURISTA.


Cent-Kat 2018 del celler Grau i Grau

Image
Cent Kat 2018
Celler Grau i Grau (Maians)
8,90 €

El Bages té una gran varietat de vins elaborats amb Picapoll blanc. El Cent Kat té un punt d'agulla molt divertit. És un vi que conserva tota la fruita blanca, però amb un punt més cruixent. És un Picapoll jove, elaborat perbun celler que sap conservar la història i la tradició.  

Exibis 2018, del celler Can Serra dels Exibis.
Image
Exibis 2018
Can Serra dels Exibis (Navàs)
9,50€

Al Bages hi ha grans cabernets. Pel clima, sabeu? A l’hivern, Manrússia i a l’estiu Manraqueix.  Ens han recomenat aquest Exibis, que té varietats autòctones com el Sumoll i el Mandó, que combinen bé amb els Cabernets del Bages, vinyes de terra endins.


Cabernet Reserva 2012, de Solergibert

Image

Cabernet Reserva 2012
Celler Solergibert (Artés)
9,50€

El celler Solergibert d'Artés és un altre dels cellers amb més història. Les seves vinyes de Cabernet es van plantar als anys 80. És un vi amb una criança llarga. En aquest cas, és un vi de tardor, de cullera, conversa llarga i sense mòbils.
 

Abadal Mandó 2017

Image
Abadal Mandó 2017
Celler Abadal (Santa Maria d'Horta d'Avinyó)
16,25€

El Mandó és una varietat del Bages que fa un temps que s’ha recuperat. Aquest és un vi Google-màpic, perquè notareu la comarca: vinyes i boscos. El celler Abadal, a Santa Maria d’Avinyó, és una garantia de confiança. Si voleu més informació, podeu consultar la fitxa d'ENOTURISTA.


Arnau Oller 2015 d'Oller del Mas

Image

Arnau Oller 2015
Oller del Mas (Manresa)
30,75€

És un dels dos vins de finca que hi ha al Bages. Hi ha molt pocs vins de finca a Catalunya, només nou cellers, dos dels quals al Bages. Surten de finques amb història. És un vi complex, elegant i sedós, que combina bé amb els àpats més exigents.

A Vins del Bages hi podeu trobar tots els vins de la DO Pla de Bages. Si feu una selecció de sis vins us els enviaran gratuïtament a qualsevol adreça de Catalunya. Si teniu ganes de fer una visita al Bages, també podeu consultar la seva web dedicada l'enoturisme, Bages terra de vins, on hi trobareu una àmplia oferta. No us perdeu la visita a les tines de pedra de les Valls del Flequer, o qualsevol de les rutes per posar en valor la pedra seca del Bages.

És un article amb la col·laboració de Vins del Bages.

També n'hem parlat a Instagram, Facebook i Twitter.