Els 10 pitjors regals (reals) per fer a un winelover

24 Desembre 2019
Els 10 pitjors regals (reals) per fer a un winelover

#PONGOSWINELOVERS

Els 10 regals (reals) per esguerrar el Nadal a un winelover

Els amants del vi tenen molt a perdre si comparteixen aquesta galeria dels horrors (real) que hem buscat per Internet. Són els 10 pitjors 'pongos' que hem trobat per Internet. Per això us adjuntem els enllaços, amb les pàgines que els venen. Comprar-los no és delicte, però sobretot no ens facin còmplices si decideixes adquirir-los. 

1.- La bossa celler

Image

Una bossa de pell amb corretja que conté un contenidor isotèrmic on guardar líquids, a la venda aquí per uns 7$.  Hi ha 6 models per dona i 3 per home en diversos colors. Hi caben dos litres de vi o "qualsevol dels vostres líquids preferits", segons la publicitat.


2.- Ampoller de rens

Image
Aquest ampoller tan nadalenc es pot trobar aquí. Sapigueu que està fet a mà, i que inclou un espai original per posar una ampolla de vi, amb una preciosa cornamenta i mitjons calentets perquè el vostre ren no passi fred. El seu preu és de 25€.


3.- Subjecta copes pel bany

Image

Aquest invent serveix per penjar copes en qualsevol espai que tingui rajoles, per exemple una cuina, un lavabo, etc. Pots banyar-te amb una copa de vi. Si ets dels que no vol renunciar a perdre líquid al lavabo també pots penjar-lo al teu WC.


4.- Passejador d'ampolles

Image
 
Aquest pràctic passejador d'ampolles et permetrà escollir cada dia quina beguda vols passejar. Es ven aquí per un preu de 104€. Està fet a mà, es pot escollir entre diferents colors, porta una corretja metal·lizada estil "No-me-olvides" i es presenta com un regal ideal, que pots personalitzar. 
 

5.- El dit que t'alimenta

Image

Cansat que cada vegada que t'ofereixen un aperitiu en una festa hagis de deixar la teva preuada copa per poder menjar? Aquest invent, que podeu comprar aquí com "el dedo de los alimentos" us permetrà que mai més es torni a escapar aquella croqueta. Compte, que podeu acabar llençant el menjar a la copa!


6.- Trepant obre-ampolles

Image
Si hi ha gent que obre ampolles de champagne amb un sabre, per què tu no pots treure el tap de suro amb un trepant? Aquest article, de venda aquí, et pemetrà treure un tap de suro sense pràcticament esforç. Això sí abans l'hauràs de carregar. Ideal si tens una festa amb molta gent i estàs sol a la barra.


7.- Penjador d'ampolles joc-de-trònic

Image

D'aparença vegetal, aquest arbust que ens recorda poderosament al tron de ferro de la sèrie "Joc de trons", et permet penjar les teves ampolles cap per avall. Si té algun sentit per a tu, també pots penjar les buides, com un trofeu de caça. Si t'agrada, el pots trobar aquí.


8.- Un lavabo pels amants del vi i de la cervesa

Image

Aquest complement et permet no perdre de vista la teva copa encara que hagis d'anar al lavabo. És un pràctic suport que pots adquirir aquí. Si l'instal·les al teu lavabo, al costat del paper higiènic, seràs un bon amfitrió, que cuidarà dels amants de qualsevol tipus de beguda.


9.- El vi fred, no encostipat

Image

Si 'agrada servir el líquid a una temperatura ben baixa sempre pots acompantar-lo d'aquest preciós barret de llana amb bufanda a conjunt inclosa. Ben mirat s'ha de tenir perícia per fer-lo a mà. Si esteu interessats, el podeu adquirir aquí


10.- Fes el teu propi Cabernet

Image
Ha arribat el moment que deixis de comprar vi que ha fet una altra persona. Amb aquest pack, que costa 54$ podràs fer el teu propi vi. Si estàs interessat el podràs trobar aquí. En aquest cas, és per fer el teu Cabernet, però hi ha altres models.