La DO Catalunya brinda pels vins amb Denominació d'Origen

11 Maig 2019
La DO Catalunya brinda pels vins amb Denominació d'Origen

MOVIMIENTO VINO DO

La Denominació d'Origen Catalunya brinda simultàniament amb una trentena de DOs de l'Estat

Un dia per brindar pel vi amb Denominació d'Origen. Amb aquesta premisa, la DO Catalunya, una de les més actives de la CECRV (Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas) va reunir prop d'un centenar de persones al Palau Robert de Barcelona, dissabte 11 de maig. Era el tercer any consecutiu que aprofitaven el dia fixat pel Movimiento Vino DO per fer activitats per a la promoció del vi. ENOTURISTA ho va retransmetre en directe pel nostre canal d'IGTV.  

Un centenar de persones van protagonitzar dissabte 11 de maig, a les 13:30, un brindis col·lectiu al Palau Robert de Barcelona, en un acte per promoure el consum de vi amb Denominació d'Origen. El Día Movimiento DO està promogut per la CERCV. Proposa posar en valor el paper que juguen les DDOO com a font sostenible de riquesa i pertinença al medi rural. L'acte va comptar amb la presència del president de la DO Catalunya, Xavier Pié, del secretari tècnic, Anton Castellà, de la directora de Comunicació, Sole G. Insua i de la directora del curtmetratge Bohèmia, Anna Petrus, entre d'altres.

Image
ENOTURISTA es va estrenar amb el primer directe d'IGTV


En el cas de la DO Catalunya, les activitats van començar a les 12:00 al Palau Robert de Barcelona, amb un tast de vins amb denominació. Els assistents també van poder gaudir del darrer passi del curtmetratge "Bohèmia", de la directora Anna Petrus, produït per Jordi Comellas i protagonitzat per Roger Dalmases i Bruna Cusí, guanyadora d'un Goya a la Millor Actriu Revelació. El curtmetratge ha guanyat el Premi del Jurat al millor Curtmetratge al Long Beach International Film Festival de Nova York i el premi Collita a la Millor Ficció del Most Festival de Vilafranca del Penedès.

Image
A l'interior de les Cotxeres del Palau Robert  la DO Catalunya va emetre el curt multipremiat Bohèmia.

Els assistents també van gaudir d'un passi especial del nou espot de la DO Catalunya, Aventura't, en què dues noies viuen una aventura a través d'una història i acompanyades per ampolles de vi. Després es va fer un brindis col·lectiu, simultani amb 29 denominacions d'Origen espanyoles.