Un vi solidari #paralosvalientes

21 Desembre 2018
Un vi solidari #paralosvalientes

CONTE SOLIDARI

Aquest Nadal us expliquem la història d'un gra de raïm que volia canviar el món. El conte de 'La Garnatxa Valenta', un vi per lluitar contra el càncer infantil. L'objectiu és aconseguir vendre les 800 ampolles que els cellers agrupats a l'Associació Terra de Garnatxes han el·laborat per ajudar al projecte #ParaLosValientes i que s'acabi de construir el centre d'oncologia infantil més gran d'Europa al Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

Un vi solidari

Hi havia una vegada un gra de raïm volia canviar el món. Però era tant petit que ningú se’l creia. “On vas tu?”, li deien els poderosos. “Què no veus que no tens cap força?” Els forts feia molt que hi eren. Decidien qui es posava malalt, qui es quedava sense cabells, qui vivia en un hospital. El gra de raïm podia ser petit, però era valent. Era una Garnatxa Valenta. I no estava sola. Hi havia moltes altres persones menudes. Amb un gran cor. Un cor de Garnatxa Valenta. Tots els menuts junts, podien derrotar els grans, els poderosos, per molta por que fessin. Tots els petits ens hem d’unir pels valents. Un gra de raïm volia canviar el món.... i amb la teva ajuda es podrà curar i cuidar els valents per vèncer plegats el càncer infantil...
L' Associació Terra de Garnatxes ha el·laborat aquestes 800 ampolles amb garnatxes de diferents zones del país. Han participat els cellers Clos Figueras (DOQ Priorat), Edetària (DO Terra Alta), Finca Viladellops (DO Penedès), La Gravera (DO Costers del Segre), La Vinyeta (DO Empordà) i Vinyes Domènech (Do Montsant).
'La Garnatxa Valenta' és una edició limitada i els beneficis que se n'obtinguin es destinaran íntegrament al projecte #ParaLosValientes. 
El donatiu és de 15€ per ampolla.

Image

Punts de venda

En la distribució hi col·laboren també de forma desinteresada l'Associació Molinenca de Tast i l'Associació de Suport als Infants de Molins de Rei. 
'La Garnatxa Valenta' es pot trobar a tots els cellers que col·laboren i a Sant Just Desvern, Molins de Rei i Cerdanyola. En concret, a Sant Just Desvern, al Celler de Can Mata. A Molins de Rei, a les parades Cal Barza i Cal David al Mercat Municipal, a la Pastisseria Cardona i al parc infantil La Illa del Tresor. I a Cerdanyola, a l'Espai Vi-La Gastrovinateria.  
Si algú vol fer donatius, que es posi en contacte amb l'Associació Molinenca de Tast a través del correu molinencadetast@hotmail.com

Image


El projecte

Al 2018, l'Hospital Sant Joan de Déu ha endegat la construcció del que serà el centre més gran d'Europa per tractar i investigar el càncer infantil. Una malaltia que asseguren que s'investiga poc perquè no és rendible i perquè hi ha 1 cas en nens de cada 200 en adults. Amb el projecte #ParaLosValientes volen curar casos que fins ara no tenen cura, millorar el tractament dels que sí en tenen, minimitzar les seqüeles, reduir l'impacte emocional en famílies i nens, facilitar l'acccés a nens de tot el món i formar professionals i cooperar amb hospitals de països en vies de deenvolupament. 


 

El concurs


Enoturista.cat també hem decidit col·laborar en aquest projecte ajudant a la difusió de 'La Garnatxa Valenta' i sortejant l'ampolla que hem fet servir pel vídeo. A les xarxes socials, us hem demanat que compartiu el vídeo amb dos valents o valentes que conegueu. El termini acaba el 2 de gener a les 23h. El dia 4 de gener farem el sorteig i contactarem amb la persona afortunada per fer-li arribar l'ampolla. 

Condicions: El compte des del que es sorteja ha de ser personal. Es verificarà la identitat del guanyador. Ha de ser major d'edat* L'enviament es farà dins de Catalunya * El guanyador s'haurà de fer una foto amb l'ampolla de 'La Garnatxa Valenta' i ens autoritza a penjar-la als comptes d'enoturista de Facebook, Twitter i Instagram.