ENOTURISTA i DO CAT estrenen #ENOIDEA: curiositats del vi

23 Octubre 2018
ENOTURISTA i DO CAT estrenen #ENOIDEA: curiositats del vi

La Denominació d’Origen Catalunya estrena avui una nova col·laboració amb www.enoturista per tal de donar a conèixer diverses curiositats sobre el món del vi. Es tracta d’Enoidea, una sèrie de 12 vídeos  que pretén explicar curiositats i contribuir a desestereotipar el món del vi per fer-lo més entenedor i proper.

#Enoidea que es publicarà setmanalment, cada dimecres, al web de la DO Catalunya i al web d’Enoturista, explica diferents curiositats sobre el món del vi  de manera general, embotellat, packaging però també pretén donar eines per aprendre a gaudir del vi, del tast i del servei. 
La primera publicació d’#Enoidea explica per què les ampolles de vi tenen el tamany que tenen i no un altre.

Els autors d’Enoidea  són Judith Cortina i David Jobé, periodistes de llarga trajectòria que, a través de les publicacions al web Enoturista, Vins i Viatges, expliquen i donen una visió integradora tant del territori, els cellers i l’enoturisme des de l’inici, la compra d'una ampolla. Per ells, la descoberta d'un territori des del sofà de casa obre la porta al desig de voler-lo visitar algun dia. Tot comença per una ampolla i acaba en un celler.