ENOTURISTA als principals mitjans de comunicació

04 Octubre 2018
ENOTURISTA als principals mitjans de comunicació

Els principals mitjans de comunicació, els que tenen més seguidors entre els amants del vi, han rebut la proposta d'ENOTURISTA amb una generositat immensa. Des que el 12 de setembre vam estrenar nova web, alguns dels mitjans especialitzats en enoturisme i cultura del vi han publicat ressenyes de la nova web. Darrera d'aquestes informacions hi ha persones que ens han ajudat molt i a qui volem públicament donar les gràcies.


Cupatges, el mitjà de comunicació més veterà entre el públic especialitzat en el món de vi, ha publicat recentment una entrada donant-nos la benvinguda. Liderant l'equip de Cupatges hi ha Sergi Cortés, un dels periodistes més respectats entre el sector, amb una àmplia trajectòria.

Image
Cupatges destaca que som "un portal d'enoturisme com mai s'havia explicat abans" 


Vadevi, un dels mitjans més influents a l'hora de marcar tendències, responsable dels prestigiosos Premis Vinari també ha parlat del projecte d'ENOTURISTA. Ho ha fet en un espai destacat de la portada. La directora, Margalida Ripoll, és una de les periodistes més ben informades i llegides entre el públic especialitzat. 

Image
El portal Vadevi subratlla que la proposta d'ENOTURISTA és integral 


Una de les nostres publicacions de referència és Papers de vi, que aquest mes de setembre ha complert 10 anys i ha renovat la seva web. La feina duta a terme a la DO Alella és molt encomiable: són un mitjà tranversal, intel·ligent i original, malgrat que Alella és una de les DO més petites de l'Estat, la feina de periodistes com Òscar Palau és inversament proporcional a la del terreny que acoten els ceps d'Alella. Aquest mes, també han parlat d'ENOTURISTA.
Image

Papers de vi va ser el primer mitjà que va publicar la sortida de la nova web d'ENOTURISTA

Un altre dels blogs més llegits de l'Estat, el de Vila Viniteca ens va convidar a escriure sobre enoturisme el mes de març. Aquesta setmana, la Judith Cortina ha publicat un article en què parla d'enoturisme, en català i castellà.

Image
El blog de Vila Viniteca té un fòrum de lectors que arriben a tot l'Estat.


El suport dels mitjans més respectats entre el públic especializat s'afegeix a l'escalf que des de fa dos anys ens brinda RAC1 i des de fa uns mesos RAC1.cat on hi publiquem un vídeo cada setmana, recomanant vi.


A RAC1.cat i al nostre canal de YouTube trobareu tots els vídeos amb les recomanacions

RAC1.cat és un dels mitjans més llegits en català, que ha donat l'oportunitat a ENOTURISTA de gaudir d'un espai des d'on projectar les nostres recomanacions, que poden arribar a superar les 5.000 visualitzacions. Gràcies a tots els que ens heu donat suport!