La Nit dels Rosats: capvespre de cava i alta gastronomia

06 Maig 2024
La Nit dels Rosats: capvespre de cava i alta gastronomia

La Nit dels Rosats combina cava i alta gastronomia a l’exclusiu Palau de Pedralbes en un dels actes d’enoturisme amb cava recomanats per ENOTURISTA. La cita és el 17 de maig de 2024.

LA NIT DELS CAVES ROSATS

Els caves rosats i l’alta gastronomia es donen de nou la mà a la tercera edició de La Nit dels Rosats, organitzada per la Confaria del Cava. La cita és el divendres, 17 de maig de 2024, a l'exclusiu Palau de Pedralbes de Barcelona. Un any hi haurà més de 20 cellers elaboradors de cava. Un dels grans encants de La Nit del Rosats és degustar més de 20 caves rosats, amb plats i aperitius selectes, mentre es pon el sol. La Nit dels Rosats obre portes des de les 19:00h. fins a les 23:00h. L'aforament és limitat.

ALTA GASTRONOMIA

El cartell de l'edició de 2024 és espectacular. Hi haurà acompanyaments gastronòmics d'alta qualitat, com el restaurants amb estrella Michelin Atempo, de Barcelona o el Villa Retiro del xef Fran López a Xerta (Ribera d'Ebre). A més de tastos selectes de Carpier Ahumados, ostres Thierry, vingudes de Normandia (França), degustació de formatges artesans de Xerigots de Vilafranca del Penedès, i els postres de la pastisseria La Confiança de Gelida.

Image

COMPRAR ENTRADES

Les entrades a La Nit dels Rosats tenen un cost de 55€ per persona. Els tíquets es poden comprar online a:

El dia de La Nit dels Rosats el públic rebrà de regal una copa de cava commemorativa per poder degustar tots els cellers participants i un díptic amb totes les referències de caves i gastronomia. L’entrada permet degustar més de 20 caves diferents, tastos selectes, platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin i un postre. El públic disposarà de tauletes de lliure accés. La vetllada serà amenitzada per un DJ.

CAVES ROSATS

El cava rosat és molt versàtil i permet múltiples maridatges. En general són vins escumosos elaborats amb el mètode tradicional (o champenoise) a partir de raïm negre ben seleccionat, de varietats que solen ser Garnatxa negra, Trepat, Monestrell, o Pinot Noir. Cadascun dels cellers convidats aporta ampolles especials i diferents, que conformen un tast únic i irrepetible, amb l'entorn únic del Palau de Pedralbes.

Image

CELLERS PARTICIPANTS

Canals & Munné. Lola Ice Rose Sweet Reserva.

Castell d'Age. Anne Marie Rose Brut.

Caves Hill. Panot Gaudí Pinot Noir.

Freixenet. Elyssia Pinot Noir.

Giró del Gorner. Rosat 100%Pinot Noir

Jaume Giró i Giró. Pinot Noir Rosat Reserva.

Giró Ribot. Unplugged Brut Reserva 2019.

Grimau. Trencadís Brut Nature Rosat.

Juvé & Camps. Essential Pinot Noir.

Maria Rigol Ordi. Rosat Reserva Brut Naure 2021.

El Mas Ferrer. Brut rosat Reserva ecòlogic.

Mascaró. Rosat Brut Pure Rubor.

Naveran. Perles Roses Pinot Noir Magnum 2018.

Pagès Entrena. Rosat Ecològic.

Parató. Àtica Rosé Extra Brut.

Portell. Rosat Brut.

Rimarts. Martínez Rosé Ecològic.

Segura Viudas. Brut Rosé.

Torné & Bel. Rosé Pinot Noir.

Torrens Moliner. Rosat Trepat.

Vilarnau. Rosé Delicat Orgànic.

Un article escrit amb la col·laboració de la Confraria del Cava.