Els millors cellers per visitar en verema

29 Agost 2022
Els millors cellers per visitar en verema

Gaudeix de les millors experiències d'enoturisme a cellers en temps de verema! Tens ganes de collir raïm amb les mans? Vols tastar el most amb què s'elabora el vi? T'agradaria viure una experiència d'enoturisme en un celler en verema? Reserva prèviament les millors activitats, acompanyades de tast de vins, àpats a la vinya, sopars sota les estrelles, que només es poden gaudir un cop l'any... en temps de verema!

ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR EN VEREMA AL PENEDÈS

AGUSTÍ TORELLÓ MATA

On? Sant Sadurní d'Anoia (Penedès)
Fitxa del celler Agustí Torelló Mata a ENOTURISTA
Email: visites@agustitorellomata.com
Telèfon: 93 891 11 73
Image

Matí de verema a Agustí Torelló Mata

Quan? Tots els disssabtes de setembre, a les 11:00h.
Adreçat a: Famílies, grups d'amics, amants del vi, fans dels caves de llarga criança.
Visita el celler i la vinya d’Agustí Torelló Mata. Cull el teu propi raïm i aprèn a premsar-lo de manera manual per tastar-ne el most. Degusta un brunch amb productes de la terra entre ceps i oliveres, maridat amb caves de Guarda Superior
Preu: 40 € per persona.
Més informació i reserves a la pàgina web d'Agustí Torelló Mata
 

FINCA CA N'ESTELLA

On? Sant Esteve Sesrovires (Penedès)
Fitxa del celler Finca Ca n'Estella a ENOTURISTA
Email: info@fincacanestella.com
Telèfon: 93 416 13 87
Image

Activitat de verema i esmorzar a Ca n'Estella

Quan? Tots els caps de setmana de setembre.
Adreçat a: Famílies amb nens i nenes, grups d'amics, curiosos per saber com s'elabora un vi.
Trepitja raïm amb tota la família! Celebra la verema a Finca Ca n'Estella. Un matí de collir raïm i trepitjar-lo per a tota la família! Els més petits de la casa poden descobrir el procés d'elaboració del vi, tot jugant. Els grans poden gaudir dels millors vins i caves del celler en un marc immillorable molt a prop de Barcelona. Inclou activitat de verema, visita guiada, tast de dos vins (adults) i most (menors), esmorzar (embotit i formatge de proximitat, amb pa amb tomàquet i  oli d'oliva verge extra de Finca Ca n'Estella, amb magdalena artesana i xocolates Ametller
Preu: 22,90€ per adult. Menors de 14 anys, 14,90€.
Més informació i reserves a la pàgina web de Finca Ca n'Estella


GIRÓ RIBOT

On? Santa Fe (Penedès)
Fitxa del celler Giró Ribot a ENOTURISTA
Email: events@giroribot.es
Telèfon: +34 93 897 40 50 o 674 355 538
Image

Sopar de verema a Giró Ribot

Quan? Dissabte, 17 de setembre, de 20:30 a 23:00h.
Adreçat a: Amats del vi del cava, curiosos en conèixer l'elaboració de vi i dels escumosos, parelles, amants dels sopars a la fresca.
Gaudiràs d’un sopar gastronòmic a la fresca en un entorn únic, envoltat de vinyes a l’aire lliure, a la terrassa del celler, amb un maridatge de luxe amb els vins i caves Giró Ribot. L’esperit del vi es el most. Per això, t'oferiran un tast de les distintes seqüències del most, on sentiràs les diferents etapes aromàtiques i gustatives fins arribar el vi o cava. Seguiràs amb el menú gastronòmic amb productes de proximitat maridats amb vins i caves de Giró Ribot i conduit per l'enòleg del celler, Joan Rovira. 
Preu: 68€ per persona.
Més informació i reserves a la pàgina web de la Verema del Cava
 

SEGURA VIUDAS

On? Torrelavit (Penedès)
Fitxa del celler Segura Viudas a ENOTURISTA
Email: visita@seguraviudas.com
Telèfon: 93 891 70 70 o al 600 59 75 54 (via WhatsApp)
Image

Visita verema a Segura Viudas

Quan? Diumenge, 18 de setembre, a les 10:00h.
Adreçat a: Famílies amb nens i nenes, grups d'amics, curiosos per saber com s'elabora un vi.
Has viscut mai una verema a Segura Viudas? Si vols gaudir de l’entorn i natura d'un dels grans cellers del Penedès en temps de verema, gaudeix d'una jornada per a tota la família. Faràs un recorregut per la finca explicant la biodiversitat del Penedès i la relació que té amb la vinya, acompanyats pel biòleg del celler. Durant aquest itinerari pararàs a fer un esmorzar entre vinyes amb productes de proximitat per agafar forces. Per arrodonir la jornada, trepitjaràs raïm, tal i com s’havia fet antigament, i acabaràs amb un brindis de cava a l'emblemàtica masia del segle XII.
Preu: 28€ per persona. Pack familiar 75€ (inclou 2 adults i 2 nens).
Més informació i reserves a la pàgina web de Segura Viudas

 

ALBET I NOYA

On? Sant Pau d'Ordal, Subirats (Penedès)
Fitxa del celler Albet i Noya a ENOTURISTA
Email: visita@albetinoya.cat
Telèfon: 682 288 548
Image


Caminada gastronòmica a Can Milà de la Roca

Quan? Dissabte, 3 de setembre, de 10:00h a 13:00h.
Adreçat a: Públic en general, famílies amb nens, pares, mares, avis i àvies, tiets i tietes amb els seus nebots
La festa de la Verema comença amb una caminada gastronòmica per la finca de Can Milà de la Roca, d’on en surten vins tan emblemàtics com el 3 Macabeus, el Fanio o la Milana. La passejada, organitzada conjuntament amb Caram Caram, està pensada per ser una experiència enogastronòmica que permet descobrir productes singulars de Subirats en diferents vinyes del recorregut. És una excursió de poc més de 5 kilòmetres adreçada a tots els públics. El seu preu és de 40€ per persona (menors d’edat, gratuït) i té una durada aproximada de 3 hores.
Preu: 40 € per persona. Menors d'edat, gratuït.


Paella popular de verema

Quan? Dissabte, 3 de setembre, de 13:00h a 17:00h.
Adreçat a: Amants dels vins ecològics, fans de la música en directe, aficionats a les paelles vegan-friendly
Després de la caminada gastronòmica, segueix la Festa de la Verema a Albet i Noya. A partir de les 13h hi haurà música en viu al celler i es cuinarà, en directe, una paella feta amb productes de proximitat a càrrec de la sommelier i xef Aina Martín. El dinar amanida, paella, postres... i concert! Hi ha l'opció de paella vegana. 
Preu: 40 € per persona.


Pícnic de verema

Quan? Diumenge, 4 de setembre, de 10:00h a 14:00h.
Adreçat a: Amants dels vins ecològics, grups d'amics, famílies,...
El celler proposa 8 espais diferents de la finca (alguns entre vinyes i altres dins el celler) on poder fer un pícnic amb amics o familiars. Els visitants rebran una bossa de pícnic en arribar al celler i un mapa que els permet trobar l’espai escollit de la finca. Durant el matí, un sommelier del celler els visitarà per explicar els vins i resoldre qualsevol tipus de dubte sobre la verema.
Preu: 22 € per persona.

Més informació i reserves a la pàgina web d'Albet i Noya


EUDALD MASSANA

On? Sant Pau d'Ordal, Subirats (Penedès)
Fitxa del celler Eudald Massana a ENOTURISTA
Email: enoturisme@massananoya.com
Telèfon: 93 899 41 24. WhastsApp: 689 550 814
Image

Esmorzar de verema a Eudald Massana

Quan? Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, de 10:00h a 13:00h.
Adreçat a: Amants dels vins ecològics, grups d'amics, famílies,...
L'esmorzar de verema és la millor manera de començar el dia. Gaudeix d'un esmorzar típic català, al jardí del celler, amb vistes a les vinyes. Tasta productes de proximitat amb el cant dels ocells com a banda sonora. Inclou embotits, formatges, pa amb tomàquet, oli d’oliva, vi i/o cava (mitja ampolla per persona), aigua, cafè. Suc de raïm ecològic pels més petits.Si vols conèixer més del celler i del món del vi pots afegeix una visita enoturística a l'experiència per després d’esmorzar.
Preu: 20 € per esmorzar + 15€ (opcionals) per visitar el celler.
 

Tast de raïms amb Eudald Massana

Quan? Dissabte 3 de setembre, a les 18:00h.
Adreçat a: Amants dels vins ecològics, gent curiosa amb ganes de conèixer el cicle de la vinya
Passeja amb l'Eudald Massana per les vinyes de la finca a la posta del sol. Descobrint les diferents varietats i maduracions del raïm durant la verema, i submergeix-te en l'agricultura ecològica i biodinàmica. Seguirem al celler amb un tast de vins i caves al jardí de la masia familiar on podrem tastar els vins resultants de les vinyes on hem tastat els raïms.
Preu: 25 € per adult. 25 € per menors de 7 a 17 anys. 3 € per menors de 6 anys
 

Esmorzar a Eudald Massana amb tast de most

Quan? Diumenge 4 de setembre, a les 11:00h.
Adreçat a: Amants dels vins ecològics, gent curiosa amb ganes de conèixer el cicle de la vinya
Visita el celler i tast de most de diferents varietats, vinyes i nivells de fermentació al jardí del celler. Endinsat en una explosió d’aromes, maridatges, gustos i tonalitats. Combinarem el tast de most amb el tast de vins del celler amb la finalitat de veure l'evolució de cada vi i varietat i també esmorzarem junts al mateix jardí del celler i entre vinyes per viure una experiència de maridatge única.
Preu: 35 € per persona.


Aperitiu de les pageses a Eudald Massana

Quan? Dissabte, 3 i diumenge 4 de setembre, de les 11:00h a les 14:30h.
Adreçat a: Amants dels vins ecològics, gent curiosa amb ganes de conèixer el cicle de la vinya
Inspirat en la festa de la verema i en el mos que els avantpassats del celler portaven a la vinya. Un homenatge a les nostres àvies i avis, a les pageses que amb els ingredients del rebost elaboraven aquests menjars que ara ens són tan tradicionals. Al celler crearem un aperitiu històric amb carquinyolis, codonyat, formatge, sobrassada, mel i olivada, una suma magnífica del patrimoni gastronòmic de casa nostra. Inclou una ampolla de vi Cepell blanc o del cava Eudald Brut Nature.
Preu: 23,35 € per parella.

Més informació i reserves a la pàgina web d'Eudald Massana


CENTRE DE VISITES DE FAMILIA TORRES

On? Pacs (Penedès)
Fitxa del celler Centre de Visites de Família Torres a ENOTURISTA
Email: reserves@torres.es
Telèfon: 93 817 78 81
Image

Del cep a la copa

Quan? Dissabte, 3 de setembre, de 18:00 a 20:30h.
Adreçat a: Amants del vi persones amb curiositat per aprendre sobre el cicle de la vinya
Del cep a la copa’ ofereix l’oportunitat d’aprofundir en el món del vi i descobrir les particularitats de diferents varietats de raïm, tant en forma de fruit com de vi. Tot passejant entre vinyes, es farà un joc per identificar els diferents tipus de raïm i posteriorment es realitzarà un tast de quatre varietats diferents i de vins elaborats només amb aquestes varietats. L’experiència, premiada com a Millor experiència per a la revista britànica Drinks International. També inclou visita al celler.
Preu: 38 €


Sopar de verema entre vinyes

Quan? Dissabte, 3 de setembre, de 20:30h a 1:00h.
Adreçat a: Parelles sense nens, grups d'amics, amants del vi, romàntics que s'emocionin tastant sota les estrelles
El ‘Sopar de verema entre vinyes’ és la proposta de Família Torres per festejar la verema. Inclou un sopar còctel elaborat pel xef Sergi Millet al jardí del restaurant El Celleret, a peu de vinya, harmonitzat amb una àmplia selecció de vins, música del DJ John Jacobsen i unes vistes incomparables. S'ofereix l'opció de transport des de Barcelona amb autobús.
Preu: 55 €


Pícnic de verema en família

Quan? Dissabte, 3 de setembre i diumenge, 4 de setembre, de 10:00h a 13:15h.
Adreçat a: Famílies amb nens, pares, mares, avis i àvies, tiets i tietes amb els seus nebots
El ‘Pícnic i verema en família’ és una experiència pensada per gaudir-la amb tota la família o amb amics que consisteix en fer una verema tradicional, després d’un petit taller  introductori. També inclou un pícnic de pa amb tomàquet, embotits i formatges artesans, regats amb vins de Família Torres, així com una visita al celler.
Preu: 35 €

Més informació i reserves a la pàgina web de Família Torres


ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR EN VEREMA AL BAGES

ABADAL

On? Santa Maria d'Horta d'Avinyó (Pla de Bages)
Fitxa del celler Abadal a ENOTURISTA
Email
: visita@abadal.net
Telèfon: 666 732 969
Image

Verema amb els cinc sentits al celler Abadal

Quan? Divendres, 16 de setembre, a les 19:00h.
Adreçat a: Parelles, grups d'amics, amants del vi, fans de les postes de sol, aficionats a la música.
Una activitat per compartir un dels moments més especials i bonics de la vinya, el de la verema. I ho faràs amb tots els sentits, caminant entre vinyes, al capvespre amb la posta de sol. Tasta els vins d'Abadal acompanyats d'aperitius, escoltant peces musicals i gaudint del paisatge.
Preu: 28€ per persona.
 

Sopar del most al celler Abadal

Quan? Divendres, 30 de setembre, a les 20:00h.
Adreçat a: Parelles, grups d'amics, amants del vi, fans de les postes de sol, aficionats a la música.
La 13ena edició del consolidat Sopar del Most del celler Abadal és un clàssic. En plena època de verema pots tastar raïm, most, vins a mitja fermentació i vins acabats de fermentar. Acompanyanya'ls amb un tast de formatges de la Formatgeria Montbrú i o amb carn de vedella de La Granja Bessola, maridat amb els vins d'Abadal. 
Preu: Pendents.

Més informació i reserves a la pàgina web del celler Abadal


OLLER DEL MAS

On? Manresa (Pla de Bages)
Fitxa del celler Oller del Mas a ENOTURISTA
Email: info@ollerdelmas.com
Telèfon: 93 876 83 15
Image

Sopars de verema a l'Oller del Mas

Quan? Tots els dijous i els divendres, del 2 al 23 de setembre, a les 20:30h. al Pati del Castell.
Adreçat a: Amants dels vins de l'Oller del Mas, enamorats de la gastronomia, aficionats a les postes de sol, amants dels sopars nocturns, curiosos.
Visita al celler especial de verema, de la mà del Frank Margenat (propietari) i el Carles Muray (enòleg) que explicaran el procés d'elaboració d'un vi des de la verema. A l'experiència podreu veure com arriben els remolcs amb el raïm, es fa l’entrada dels gotims al celler i es selecciona manualment. Si vols, els pots ajudar a triar! Després de la visita i la verema, a les 22.30h, es fa un sopar a la terrassa del celler amb unes vistes úniques a Montserrat. Un sopar informal, amb productes de proximitat i de quilòmetrezero, maridats amb vins sorpresa de l’Oller del Mas. El sommelier Marc Maldonado fa l’explicació del maridatge dels vins amb el sopar.
Preu: 55€ per adult. 

Més informació i reserves a la pàgina web de l'Oller del Mas


ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR EN VEREMA A ALELLA

CAN RODA

On? Santa Maria de Martorelles (Alella)
Fitxa del celler Can Roda a ENOTURISTA
Email: info@cellercanroda.cat
Telèfon: 93 579 44 48
Image

Verema a les vinyes de Can Coll del celler Can Roda

Quan? Dissabte, 17 i diumenge, 18, a les 8:00h.
Adreçat a: Famílies amb nens i nenes, grups d'amics, curiosos per saber com s'elabora un vi.
Fes la verema en una de les vinyes de Can Roda, ben a prop de Barcelona! L’Enric, l'enòleg del celler, us explicarà tot el procés i us ensenyarà com recollir el raïm, per després gaudir d’un bon esmorzar a peu de vinya per agafar forces acompanyat de most i porrons de vi. Podràs passejar per les vinyes i immortalitzar molts moments. L’activitat inclou: Benvinguda amb cafés i most (suc de raïm), explicació del projecte i procés de verema per part de l'enòleg, recollida de raïm, esmorzar de productes de proximitat a peu de vinya, passeig per les vinyes
Preu: 30€ per adult. Menors entre 18 i 10 anys 20€. Menors de 10 anys: 10€

Més informació i reserves a la pàgina web del celler Can Roda


ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR EN TEMPS DE VEREMA A LA CONCA DE BARBERÀ


CAVA CARLES ANDREU

On? Pira (Conca de Barberà)
Fitxa del celler Cava Carles Andreu a ENOTURISTA
Email: info@cavandreu.com
Telèfon: 977 887 404
Image

Esmorzar de verema a Carles Andreu

Quan? Diumenge, 18 de setembre, de 09:30h. a 12:00h.
Adreçat a: Amants del vi, grups d'amics, famílies amb nens, curiosos que vulguin tastar el most fermentant-se.
Una visita al celler Carles Andreu, el pioner a vinificar la varietat autòctona Trepat en vins negres, amb un esmorzar de verema al pati del celler. Un dels punts forts de la visita és que podreu tastar el most a mig fermentar. És una beguda dolça i refrescant, plena de bombolles, amb llevats que l'enterboleixen. Aquesta beguda és celebrada i desgustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d'Europa, on l'anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. Tastaràs aquest ferment i d'altres productes de la collita, com el most o el vi en rama. A més de tots els vins i caves, acompanyat d'un esmorzar de coca de ceba (amb llonganissa o arengada) i un brioix. Hi ha un centenar de places, però es recomana reservar abans.
Preu: 12 € per adult. Gratuït per acompanyants menors d'edat.

Més informació i reserves a la web del celler Carles Andreu


JOSEP FORASTER

On? Montblanc (Conca de Barberà)
Fitxa del celler Josep Foraster a ENOTURISTA
Email: info@josepforaster.com
Telèfon: 977 86 02 29
Image

Dinar maridatge de final de verema

Quan? Dissabte 22 d'octubre.
Adreçat a: Amants del vi i de la gastronomia.
Un espectacular dinar maridatge amb els vins del celler Josep Foraster amb els plats del Restaurant Roquet de Valls. En els pròxims dies es coneixeren més detalls del menú i els preus.
Preu: Pendents.

Més informació i reserves a la web del celler Josep Foraster

 

ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR A LA TERRA ALTA

ALTAVINS VITICULTORS

On? Batea (Terra Alta)
Fitxa del celler Altavins Viticultors a ENOTURISTA
Email: enoturisme@altavins.com
Telèfon: 977 430 596/ 646 977 454
Image

Verema solidària al Celler Altavins

Quan? Dissabte 10 de setembre, de les 17:00h. a les 00:30h.
Adreçat a: Amants del vi, famílies, grups d'amics o parelles, amb ganes de donar suport a iniciatives solidàries, com recaptar fons per la fundació La Nineta dels Ulls, per la investigació del càncer ocular més freqüent en nenes i nens menors de 3 anys.
Un dia de verema solidari. Et rebran amb una copa de benvinguda i el lliurament d'un cup i unes tisores. Cap a dos quarts de set s'inicia la verema a la finca, després es trasllada el raïm al celler per aixafar-lo amb els peus. Seguidament s'ofereix un sopar a les instal·lacions d’Altavins. El públic gaudirà d’un espectacle de circ de la companyia ‘Los Barlou’. Totes les activitats aniran acompanyades per la música de DJ Woody. La pintora Nuri Mariné pintarà un cuadre en directe que després es vendrà per captar fons. L’artista Sergi Margalef posarà en subhasta una foto de gran format per captar fons
Preu: 40 € per adult. 15 € per menors de 16 anys.

Més informació i reserves a la pàgina web de la Verema Solidària


ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR EN VEREMA A L'EMPORDÀ
 

EMPORDÀLIA


On? Pau i Vilajuïga (Empordà)
Fitxa del celler Empordàlia a ENOTURISTA
Email:
info@empordalia.com
Telèfon: 972 530 140
Image

Fes-te el most al celler Empordàlia

Quan? Dissabte, 10 i 24 de setembre, de les 9:30h a les 13:30h.
Adreçat a: Famílies amb nens i nenes, grups d'amics, curiosos per saber com s'elabora un vi.
L'activitat inclou trasllat a les vinyes amb trenet, recollida de raïm, tornada al celler, esmorzar, trepitjat del raïm, premsat i obsequi sorpresa!
Preu: 25€ adult, 12€ menor i gratuït per menors de 8 anys.

Més informació i reserves a la pàgina web del celler Empordàlia
 

LA VINYETA

On? Mollet de Perelada (Empordà)
Fitxa del celler La Vinyeta a ENOTURISTA
Email:
celler@lavinyeta.es
Telèfon: 647 748 809

Image

Verema en família a La Vinyeta

Quan? Divendres 2 i 9, i dissabtes, 4 i 10 de setembre, a les 19:00h.
Adreçat a: Famílies amb nens i nenes, grups d'amics, curiosos per saber com s'elabora un vi.
La verema és un dels moments més màgics de l'any. Després de molts mesos de treballar les vinyes arriba l’hora de collir el fruit. Petits i grans participen d’aquesta festa. Tallaràs el raïm, el trepitjaràs com s’ha fet de temps ancestrals i el premsaràs amb el mètode tradicional fins a obtenir el most preuat. Acabaràs la vetllada amb un sopar de pa amb tomàquet amb embotits i formatges de cloenda. La verema sempre ha estat sinònim de germanor entre pobles. Quan arribava el setembre el jovent dels pobles de la plana feien colla per ajudar a la verema. Nois i noies d'arreu arribaven a Mollet de Peralada a donar un cop de mà. La feina de dia era dura però el ball i la festa no faltaven de nit.
Preu: 29,50€ per adult. De 18 a 12 anys, 22,00€. De 12 a 3 anys, 14:50€. Menors de 3 anys, gratuït

Més informació i reserves a la pàgina web de La Vinyeta
 

ELS MILLORS CELLERS PER VISITAR EN VEREMA AL PRIORAT

CELLER MASROIG

On? El Masroig (Priorat)
Fitxa del celler Masroig a ENOTURISTA
Email: 
visites@cellermasroig.com
Telèfon: 646 743 922 / 977 82 50 26
Pàgina web: https://cellermasroig.com
Image

Tasta la verema al Celler Masroig

Quan? Dissabte, 17 i 24 de setembre. De 10:30 a 13:30h.
Adreçat a: Famílies, pares, mares, avis, àvies, i menuts amb curiositat per veremar.
El Celler Masroig et proposa viure l’experiència de la verema en primera mà! Passeja entre vinyes, tasta raïm i descobreix com els pagesos el veremen. Després, visita el celler i descobreix com aquest raïm fa tot el procés per a convertir-se en vi. Acaba la visita amb un tast de most per veure l’evolució de la fermentació, seguit d’un tast de vins. S’ha de portar calçat tapat i còmode. Si fa falta, l’accés a les vinyes es farà amb cotxe particular. Reserva amb temps, perquè les places són limitades. En cas de mal temps, es cancel·larà la visita a vinyes i es realitzarà l’activitat dins de les instal·lacions del celler.
Preu: 16 € per adults. 6 € per menors.