Els millors cellers on fer dinars d'empresa per Nadal

18 Novembre 2023
Els millors cellers on fer dinars d'empresa per Nadal

Tens ganes de celebrar un dinar de Nadal diferent amb els companys de feina? Descobreix els millors cellers on fer àpats d'empresa. Són espais singulars, a prop de la natura, on es poden fer activitats complementàries. A més pots aprofitar per tastar vins o caves, que mai se sap si et faran falta idees per regalar per festes, o bé per assortir el celler de casa teva.

 

CELLER CAN RODA

Image

On? Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars.

Com es poden fer les reserves? A través de la pàgina web de Celler Can Roda, per correu electrònic a info@cellercanroda.cat o per telèfon al 679 19 62 72. 

Hi ha mínim o màxim de comensals? Mínim 10 i màxim 20 persones.

Tipus de menjar? És un dinar a base d'embotits, amanida de tomàquet i mozarella, pollastre rostit fet a casa, on es van explicant els diferents vins del celler fins a arribar a les postres.

Preus? 55€ per persona. 

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins opcional.

Més informació: Visita la pàgina de Celler Can Roda a ENOTURISTA.

 

RESTAURANT DEL CELLER MONTRUBÍ

Image

On? L'Avellà, Font-Rubí (Alt Penedès) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars.

Com es poden fer les reserves? A través de la pàgina web de Celler MontRubí, per correu electrònic a visitas@montrubi.com o per telèfon al 93 606 56 96. 

Hi ha mínim o màxim de comensals? Màxim 60 persones.

Tipus de menjar? El celler MontRubí disposa d'un restaurant preciós, amb plats de gastronomia de qualitat, i un hotel amb encant. Per les opcions de celebracions d'empresa durant l'època nadalenca podeu optar pel menú executiu o menú degustació amb maridatge de vins.

Preus? Entre 50 i 90€ per persona. 

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins opcional.

Més informació: Visita la pàgina de Celler MontRubí a ENOTURISTA.

 

RESTAURANT JARDÍ EL CELLERET DE FAMÍLIA TORRES

Image

On? Finca El Maset, Pacs del Penedès (Alt Penedès) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars (sota reserva prèvia)

Com es poden fer les reserves? A través de la pàgina web de Gastronomia Família Torres, per correu electrònic a elcelleret@torres.es o per telèfon al 93 817 78 81. 

Hi ha mínim o màxim de comensals? Pels dinars no hi ha màxim; però pels sopars sí perquè cal obrir expressament.

Tipus de menjar? D’entrant, croqueta de carn d’olla i escudella catalana amb pilota, acompanyat amb el vi Vinyarets Blanc. De primer, caneló casolà de peix amb beixamel, amb el vi blanc Fransola. Com a principal espatlla de xai amb verduretes de l‘hort i salsa de fruits secs, amb el vi negre Salmos. De postres, pinya brasejada amb gelat, torrons i polvorons tradicionals amb el vi dolç Floralis. Aigua i cafè inclosos. 

Preus? 65€ per persona. 

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins opcional.

Més informació: Visita la pàgina de El Celleret de Família Torres a ENOTURISTA.

 

ALBET I NOYA

Image

On? Can Vendrell de la Codina, Sant Pau d'Ordal, Subirats (Alt Penedès) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars informals al jardí del celler.

Com es poden fer les reserves? A través de la pàgina web d'Albet i Noya, per correu electrònic a visites@albetinoya.cat o per telèfon al 682 28 85 48. 

Hi ha mínim o màxim de comensals? En general, treballen amb grups de màxim 20 persones.

Tipus de menjar? Tot depèn del pressupost del grup. El més habitual és fer embotits, truita, escalivada, patés...Tot i que també han fet paelles, fideuà, canapés. Pregunteu per a les opcions. 

Preus? 40€ per persona, comptant visita i dinar.

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins inclosa.

Més informació: Visita la pàgina de Celler Albet i Noya a ENOTURISTA.

 

CASTELO DE PEDREGOSA

Image

On? Carretera de Sant Sadurní d'Anoia a Torrelavit (Alt Penedès) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars.

Com es poden fer les reserves? Per correu electrònic a lacarmeta@castelodepedregosa.com o per telèfon al 628 22 15 14.

Hi ha mínim o màxim de comensals? Mínim i màxim 20 persones.

Tipus de menjar? Dinars tots els dies de la setmana, amb dues opcions:

  • per a grups de menys de 6 persones, amb l’opció de la carta de tapes
  • menú tancat, o per a grups de més de 6 persones únicament amb l’opció de menú tancat. 

Preus? De 35 a 55€ per persona, sense incloure opció de visita i tast.

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins no inclosa (per entre 12 i 18€ en funció del tipus de tast)

Més informació: Visita la pàgina de Celler Castelo de Pedregosa a ENOTURISTA.

 

CELLER ABADAL

Image

On? Santa Maria d'Horta d'Avinyó (Bages) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars.

Com es poden fer les reserves? A la pàgina web del celler Abadal Per correu electrònic a visita@abadal.net o per telèfon al 666 732 969.

Hi ha mínim o màxim de comensals? Mínim 10 i màxim 300 persones (ara que si sou 300 a l'empresa teniu problemes a qualsevol lloc) 

Tipus de menjar? Tant en grup reduïts com en grups més grans, el celler s'adapta a les necessitats de cada client, segons les seves preferències. Sempre menús elaborats al moment, amb productes frescos i del territori. En diferents formats, còctel banquets, etc.

Preus? A partir de 40 € per persona, sense incloure el preu del lloguer de les diferents sales, que se serveixen en espais privats del celler i en exclusiva per a cada grup.

Hi ha més activitats? Es pot complemetar amb visites al celler, tastos, activitats de team building. Consulteu propostes amb el celler.

Més informació: Visita la pàgina de Celler Abadal a ENOTURISTA.

 

CLOS FIGUERAS

Image

On? Gratallops (Priorat) Tarragona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars.

Com es poden fer les reserves? A la pàgina web del celler Clos Figueras Per correu electrònic a enoturisme@closfigueras.com o per telèfon al al 977 262 373 o al 671 491 081.

Hi ha mínim o màxim de comensals? Màxim 25 persones en una sola taula o 40 persones en taules separades. 

Tipus de menjar? El celler Clos Figueras, que també disposa del restaurant La Figuera, disposa de menús "de Nadal" per als dinars de dimarts a divendres i a les nits (de dijous a dissabte). En funció de la disponibilitat, es poden adaptar a dissabtes i diumenges per als dinars.

Preus? El preu pot variar en funció del que desitgi el client i els vins a servir. Normalment els menús costen des dels 30€ als 45€.

Hi ha més activitats? Els "Dinars de Nadal" inclouen una visita al celler prèvia l'àpat.

Més informació: Visita la pàgina de Celler Clos Figueras a ENOTURISTA.

 

GIRÓ RIBOT

Image

On? Santa Fe del Penedès (Alt Penedès) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars.

Com es poden fer les reserves? A la pàgina web del celler Giró Ribot Per correu electrònic a events@giroribot.es o per telèfon al 93 897 40 50.

Hi ha mínim o màxim de comensals? Mínim 10 persones. La capacitat de la sala més gran és per a 280 persones. 

Tipus de menjar? El celler disposa dels espais per a lloguer on realitzar l'àpat i les activitats que es desitgin. El càtering el pot portar cada client. La única condició és que els productes de beguda siguin Giró Ribot.

Preus? El lloguer de l'espai surt per entre 800 i 1900€.

Hi ha més activitats? Visita i tast de vins i caves, opcional.

Més informació: Visita la pàgina de Celler Giró Ribot a ENOTURISTA.

 

JEAN LEON

Image

On? Château Leon, Torrelavit (Alt Penedès) Barcelona

Quines opcions ofereixen? Dinars i sopars al celler.

Com es poden fer les reserves? A través de la pàgina web de Jean Leon, per correu electrònic a visitas@jeanleon.com o per telèfon al 93 817 76 90. 

Hi ha mínim o màxim de comensals? Mínim 12 i màxim 40 persones. Consulteu el celler per a grups inferiors o superiors.

Tipus de menjar? Hi ha dues grans opcions:

  • Cocktails a peu dret, que no inclouen serveis de cambrer.
  • Menús degustació (fins a sis de diferents, amb plats i preus molt variats)

Preus? Des de 55 a 120€.

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins opcional. En cas que no es contracti, s'afegeix el lloguer de l'espai.

Més informació: Visita la pàgina de Celler Jean Leon a ENOTURISTA.

 

La Vinyeta

Image

On? Mollet de Perelada (Alt Empordà) Girona

Quines opcions ofereixen? Dinars.

Com es poden fer les reserves? A través de la pàgina web de La Vinyeta, per correu electrònic a celler@lavinyeta.es o per telèfon al 647 748 809. 

Hi ha mínim o màxim de comensals? No.

Tipus de menjar? Són productes 100% de La Vinyeta i de la carnisseria familiar Serraplà. Per exemple, taules especials de formatges artesans que elaborem al celler, embotits tradicionals de la carnisseria de casa, cuinats i canapès de Nadal de la mare d'en Josep Serra (canelons, rostit, ...) També hi ha opcions més 'casual' i altres més elaborades.  

Preus? Entre els 40 i els 60 € (amb visita i tast inclosos)

Hi ha més activitats? Sí, visita i tast de vins

Més informació: Visita la pàgina de La Vinyeta a ENOTURISTA.