Com són els nous Vins d'Antologia de Família Torres?

21 Setembre 2020
Com són els nous Vins d'Antologia de Família Torres?

Les  noves anyades dels vins d’antologia de Família Torres aprofundeixen en la singularitat i l’exclusivitat. Per primera vegada, l’emblemàtic Mas de la Rosa entra a formar part d’aquest grup tan selecte. Són ampolles que van des dels 60 fins els 375 € i que ENOTURISTA ja ha tastat ...  Estan disponibles per a tothom al Centre de Visites de Família Torres, a Pacs del Penedès.

 

 
Miquel Torres defineix els cinc vins d'antologia com vins personals i que d’alguna forma parlen de terrers històrics i de llocs singulars on fa molt temps que es fa vi i la vinya és la maxima protagonista. Assegura que la intenció del celler és posar paraules a través del vi al missatge que vol dir la vinya.

Les anyades 2016 i 2017 d'aquests vins s’han presentat davant d’un petit grup de periodistes i amb totes les mesures de seguretat.
S’ha tastat el Milmanda i el Grans Muralles, un blanc i un negre de la DO Conca de Barberà. El Penedès està representat amb l’icònic Mas la Plana i l’històric Reserva Real. I la incorporació més recent a aquesta lliga de guanyadors, el Mas de la Rosa, que surt d’una petita i molt mimada finca de la DOQ Priorat. 

Cinc vins. Exclusius. Molt diferents entre ells. Que evolucionen cada any. I que volen respectar cada vegada més el fruit que surt de la vinya.