Mrs. Vin us explica com fer una maleta segura amb ampolles

28 Juliol 2022
Mrs. Vin us explica com fer una maleta segura amb ampolles

Mrs. Vin us mostra com posar ampolles de vidre a la maleta

Una col·laboració d'ENOTURISTA amb la DO Catalunya

Com emportar-te les teves ampolles preferides a la maleta de les vacances 

Si t'hi cap el teu vestit preferit, el biquini, totes les sabates, la rebequeta per si fa fresca,... per què no emportar-te les teves ampolles de vi preferides?

 

En el segon capítol de Mrs. Vin t'expliquem els millors trucs per posar ampolles de vidre en una maleta abans d'un viatge. És la Marie Kondo dels vins! Assegura't de posar roba tova als laterals i al fons de la maleta. Si la bossa és gran, potser pots posar un màxim de tres ampolles, però sinó posa'n només dues. T'aconsellem que les embolcallis amb roba, amb un plàstic, i si pots, que les posis dins d'una bossa per si es trenquen.

No t'oblidis que en determinades línies aèries el vidre no està assegurat, així que són consells per si vas amb cotxe, en autocar o en tren, on tens les teves pertinences controlades en tot moment. Recorda que el coll de l'ampolla i el cul són les parts més febles. A vegades pot ser una bona idea embolicar-les amb uns mitjons o un mocador. Tanca la maleta posant més roba tova a la part de dalt. A la pràctica és com fer un caneló de roba amb les ampolles de vidre capicuades i separades entre sí per altres parts toves.