'La teva aventura al Penedès': viu 15 experiències virtuals

12 Novembre 2023
'La teva aventura al Penedès': viu 15 experiències virtuals

"La teva aventura al Penedès" és una experiència virtual innovadora. Com a usuari, podràs prendre diferents decisions relacionades amb el territori del Penedès, i el tast de vins i escumosos. Cada resolució et farà viure situacions canviants.  

QUÈ ÉS "LA TEVA AVENTURA AL PENEDÈS"

És la primera experiència d'enoturisme virtual d'un territori vinícola de Catalunya: el Penedès. Hi pots participar activament a través de la pàgina web 'La teva aventura al Penedès". Tu ets el protagonista. Escull entre vuit finals diferents a través de l'Arlet, una noia de Barcelona, que decideix visitar el Penedès per descobrir què hi ha darrera d'una copa de vi.

EXPERIÈNCIES VIRTUALS AL PENEDÈS 

El Penedès és el major territori vitivinícola de Catalunya, on es cultiva vinya i s'elaboren vins des de fa més de 2700 anys. Cada any rep milers de visitants, que practiquen l'enoturisme: visites a cellers, tastos de vins, gastronomia autòctona, descans en allotjaments rurals,... Ara també es pot fer a través d'una experiència virtual. Cada decisió et conduirà a viure experiències diferents.

TRIA LA TEVA AVENTURA AL PENEDÈS

"La teva aventura al Penedès" és una manera de descobrir la riquesa d'un territori i el valor del paisatge, a través de la cultura i dels seus vins i escumosos. Al Penedès hi ha moltíssims llocs i possibilitats per descobrir! En aquesta aventura virtual en vídeo en viuràs només algunes. Al final de cada experiència virtual podràs escollir quin camí vols que prengui la protagonista. Crea la teva pròpia aventura entre els 8 finals possibles. Segons Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès, "segur que seduirem a molta gent de Barcelona i el seu entorn, que voldran viure aquestes experiències".

D'AVENTURA VIRTUAL A AVENTURA REAL

Les aventures que podràs viure a través de l'Arlet et faran venir ganes de visitar el Penedès. "La teva aventura al Penedès" t'ho posa molt fàcil. Amb la compra d'una ampolla de vi, o escumós que trobaràs als establiments adherits a la campanya (consulta'ls al final de l'article) pots viure aquestes experiències virtuals. I també participar en un sorteig d'un cap de setmana al Penedès per a dues persones. El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, ha reivindicat que "volem seguir oferint turisme de qualitat, obrir les portes i una via és a través dels nostres vins, tant diversos i amb tanta qualitat". 

COM PARTICIPAR AL SORTEIG D'UNA VISITA? 

És molt fàcil. Coincidint amb la campanya de Nadal de 2023, des de l'11 de desembre de 2023 fins el 31 de gener de 2024 et podràs inscriure al concurs. Només has de comprar una ampolla amb el collarí, escanejar el codi QR, i participar del sorteig. Només cal que omplis el formulari. Amb aquest codi accediràs a la web de 'La teva aventura al Penedès', on podràs consultar els establiments adherits: cellers amb winebars de la Ruta del Vi, enoteques i restaurants.

CAMPANYA DE NADAL D'ENOTURISME

Aprofitant que durant les festes de Nadal és un dels majors moments de celebracions, s'ha presentat "La teva aventura al Penedès". Segons Núria Sala, la campanya busca "un moment divertit mentre et prens una ampolla de vi. I pot ser un element curiós per regalar vins aquests nadals". La campanya té la voluntat d'allargar-se durant el 2024 i seguir atraients visitants més enllà de les festes nadalenques. De fet, els organitzadors.

ATRAURE PUBLIC JOVE AL PENEDÈS 

"El vídeo està format per 15 càpsules i té 8 finals possibles perquè l'espectador pugui triar" - ha assegurat Àlex Suàrez, de l'estudi creatiu responsable de la campanya, Aquells nois tan simpàtics. Suàrez ha destacat que "són videos que busquen provocar emocions i sensacions, perquè la gent hi jugui i es quedin amb el concepte del Penedès". Joan Monsarro, d'Aquells nois tan simpàtics ha afegit que per participar al sorteig has d'omplir un formulari que trobes al codi QR i posar la frase finals dels vídeos. La campanya s'ha presentat al Petit Celler de Barcelona. "La teva aventura al Penedès" compta amb el suport de la Ruta del Vi del Penedès del Consorci de Promoció Turística del Penedès i la Generalitat de Catalunya

VÍDEO DE "LA TEVA AVENTURA AL PENEDÈS"

 

ON PUC TROBAR LES AMPOLLES AMB EL QR?

En aquests establiments podràs trobar les ampolles de vi i escumós amb collarí per participar a la campanya "La teva aventura al Penedès". Escaneja el codi QR, viu la teva aventura i omple el formulari per participar al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones al Penedès.

CELLERS

Agustí Torelló Mata

Albet i Noya

Castelo de Pedregosa

Cava Guilera

Celler Eudald Massana

Giró del Gorner

MontRubí

Oriol Rossell

Parés Baltà

Suriol

ENOTEQUES

Cal Feru

Celler de Gelida

El Petit Celler Barcelona

Inzolia Vilafranca

Vinateria Inzolia – Sant Pere Molanta

WinesCeller

RESTAURANTS

Arrels

Cal Pere del Maset

Cantina Viladellops

Celler de Can Solà

El Cigró d’or

Hatsukoi by El Centre

L’Amagat

La Manela d’Artcava

La Posada

Mas de Vins

Restaurant Cal Padrí

Restaurant Caves Canals & Munné

Restaurant El Papà

Restaurant La Perla

Restaurant Sol i Vi

Sant Jordi Ca la Katy

Ticus Restaurant

ALLOTJAMENTS

Hostal Les Piques

Hotel Fonda Neus

ALTRES

Consorci de Promoció Turística del Penedès

ARTICLES RELACIONATS

Web de 'La teva aventura al Penedès'.

- Web de Penedès Turisme - Ruta del Vi del Penedès.

Enoturisme al Penedès amb ENOTURISTA.

- Viu la Festa de la Verema al Penedès.

Els Vitis: l'aposta per l'enoturisme familiar al Penedès.

Camins del Cava: rutes a peu i en bici pel Penedès.

- Camins del Cava amplia rutes per Vilafranca i Alella.