EXPERIÈNCIA ENOGASTRONÒMICA
Els jardins de Freixenet s'omplen de glamour per acomiadar les postes de sol amb cava i un sopar maridat
Una de les propostes més complertes que hem fet darrerament són els 'Vespres gastronòmics' de Freixenet (Sant Sadurní d'Anoia). L'històric celler us proposa un maridatge divertit amb plats ben elaborats i diferents caves i vins. Ens ho hem passat d'allò més bé amb una visita exprés i un sopar íntim amb posta de sol inclosa als jardins de Freixenet.
Els 'Vespres gastronòmics' comencen amb una visita opcional al celler, a partir de les 20:00h. En menys de mitja hora repasseu les vitrines plenes d'història (del celler i vostra, perquè en molts casos connecteu amb records de la vostra vida: marques emblemàtiques com Carta Nevada, Cordón negro, o les bombolles Freixenet, o els atrevits anuncis de la marca). O en el nostre cas, el noi de Freixenet amb l'ampolla sota el braç.

Després baixeu a les caves, on seguireu un recorregut pedagògic de com el raïm es transforma en Cava: és fàcil i pràctic. Al final baixareu fins a la darrera planta subterrània, excavada en pedra, on reposen alguns dels escumosos més antics de la casa. A dalt, us espera una copa de benvinguda amb cava Freixenet Elyssia Pinot Noir. El jardí és íntim, amb taules romàntiques i ambient selecte amb vistes a la façana modernista del celler.

Es tracta d'una proposta divertida i original, on tastareu plats i caves o vins per contrast o semblança. L'equip de Freixenet us ho explica amb detall, us reomple les copes si us quedeu amb ganes i us cuiden durant tota la vetllada. La iniciativa es basa en quatre passis, on trobareu en cada un tres tastets maridats amb un cava o un vi seleccionat especialment per aquesta harmonia.
Passi 1

Maridat amb cava Freixenet Brut Nature
Trio de piruletes:
• Idiazabal amb gelea de gerds
• Xocolata i foie
• Mojito amb notes de menta i llimona
Passi 2

Maridat amb vi blanc Freixenet Selección especial
• Escabetx de ratjada amb llima i pebre de Sichuan
• Niu de llagostí
• Bunyol negre de bacallà amb all i oli
Passi 3

Maridat amb cava Freixenet Reserva Real
• Neules de bolets amb tartufata i sobrassada amb mel
• Carpaccio de peus de porc
• Cassoleta de pulled beef
Postres

Maridat amb cava Freixenet Trepat
• Caneló de mató i codony amb fruits secs
Cafè/te inclosos
Un detall per les persones que no beuen alcohol

A la Judith, que està embarassada i no pot beure alchol, li van preparar una ampolla de Cava Freixenet 0,0%, una beguda dolcenca i agradable, amb bombolles, pensada per a les persones que no prenen alcohol. El detallisme és molt important i marca les diferències amb un tracte personalitzat i exquisit, encapçalat per l'equip professional de Xavier Flores i els membres de l'Sparkle Team.
Preguntes freqüents

Preu: 29€ per adult 15€ per menors de 18 anys.
Durada: 2h i 30 minuts, aproximadament.
Horari: Dijous i divendres d'estiu: de 20.00h a 23.30h.
Reserva prèvia: Sí
Visita al celler inclosa: Sí, si arribes a les 20h.
Intoleràncies o al·lèrgies: consultar abans.
Reserves aquí.