Els tastos de cava dels Enoturista: curiositats i productes de proximitat

04 Octubre 2023
Els tastos de cava dels Enoturista: curiositats i productes de proximitat

Els periodistes i directors del portal ENOTURISTA, Judith Cortina i David Jobé, conduiran dos tastos molt originals amb maridatges de proximitat al Cavatast. El primer tast és un tour virtual i divertit per cellers de Sant Sadurní d'Anoia i el segon és un passeig pel Penedès explicant secrets i curiositats. Són dos dels tastos gratuïts a l'Espai d'Activitats del Cavatast 2023.

PRIMER TAST: UN TOUR DIVERTIT PELS CELLERS DE SANT SADURNÍ

On? Espai d'Activitats del Cavatast 2023. Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia (veure mapa)

Quan? Dissabte, 7 d'octubre, a les 19h.

Qui? Judith Cortina i David Jobé, periodistes i directors d'ENOTURISTA

Com inscriure's? Les inscripcions són gratuïtes, i es poden fer des d'una hora abans al recinte del Cavatast.

Què tastaràs? Un maridatge de proximitat amb quatre caves elaborats per cellers de Sant Sadurní acompanyats de garlanda, un postre tradicional de la zona

1.- LOLA ROSÉ

Celler Canals&Munné,

Brut

Cava de Guarda Superior Reserva

Més de 20 mesos d'envelliment

Pinot Noir

2.- TERRA TERRAE - VITICULTURA ECOLÒGICA

Celler Covides,

Cava de Guarda Superior Reserva

Més de 18 mesos d'envelliment,

Xarel·lo, Macabeu i Parellada

3.- FONPINET ROSAT PINOT NOIR

Celler Fonpinet

Brut Nature

Cava de Guarda Superior Reserva

Més de 18 mesos d'envelliment, Pinot Noir

4.- ESTRUCH CUVÉE LES SOLANES ECO

Celler Vell

Brut Nature

Cava de Guarda Superior Reserva

Més de 24 mesos d'envelliment

Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir

5.- GARLANDA

Pastisseria de Cal Serafí de Sant Sadurní d'Anoia.

Un postre artesà i tradicional de la zona

Amb la col·laboració de Turisme de Sant Sadurní.

Image

SEGON TAST: UN PASSEIG PELS SECRETS DE CELLERS DEL PENEDÈS

On? Espai d'Activitats del Cavatast 2023. Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia (veure mapa)

Quan? Diumenge, 7 d'octubre, a les 19h.

Qui? Judith Cortina i David Jobé, periodistes i directors d'ENOTURISTA

Com inscriure's? Les inscripcions són gratuïtes, i es poden fer des d'una hora abans al recinte del Cavatast.

Què tastaràs? Un maridatge de proximitat amb cinc caves elaborats per cellers del Penedès acompanyats d'una fideuà amb ànec mut del Penedès

1.- MERCAT

Celler Molí Parellada

Brut Nature

Cava de Guarda Superior Reserva

Més de 18 mesos d'envelliment

Xarel·lo i Pinot Noir

2.- 2CV INALTERAT

Celler Sumarroca

Brut Nature

Cava de Guarda

Més de 12 mesos d'envelliment

Xarel·lo sense sulfits

3.- NATURE ROSÉ

Celler Oliver Viticultors

Cava de Guarda

Més de 15 mesos d'envelliment

Garnatxa Negra i Pinot Noir

4.- PANOT GAUDÍ

Caves Hill

Brut

Cava de Guarda Superior

Més de 18 mesos d'envelliment

Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu i Parellada

5.- GRAN RESERVA BRUT NATURE

Celler Torrens Moliner

Brut Nature

Cava de Guarda Superior Gran Reserva

Més de 30 mesos d'envelliment

Xarel·lo i Chardonnay

6.- FIDEUÀ AMB ÀNEC MUT DEL PENEDÈS, AMB ALLS TENDRES I BOLETS

Restaurant Cal Joanet de Vilafranca.

Un deliciós plats cuinat amb producte de proximitat

Amb la col·laboració de Turisme de Sant Sadurní.

Image

ARTICLES RELACIONATS

Cavatast 2023 de Sant Sadurní: tot el que has de saber.

- Els millors cellers per visitar al Penedès, recomanats per ENOTURISTA.

- ENOTURISTA et recomana els millors restaurants del Penedès.

- Camins del Cava: una aplicació interactiva per gaudir del Cava caminant, o en bicicleta.

- El Secret de Sant Sadurní: una gimcana interactiva per la Capital del Cava.