Els periodistes i directors del portal ENOTURISTA, Judith Cortina i David Jobé, conduiran dos tastos molt originals amb maridatges de proximitat al Cavatast. El primer tast és un tour virtual i divertit per cellers de Sant Sadurní d'Anoia i el segon és un passeig pel Penedès explicant secrets i curiositats. Són dos dels tastos gratuïts a l'Espai d'Activitats del Cavatast 2023.
PRIMER TAST: UN TOUR DIVERTIT PELS CELLERS DE SANT SADURNÍ
On? Espai d'Activitats del Cavatast 2023. Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia (veure mapa)
Quan? Dissabte, 7 d'octubre, a les 19h.
Qui? Judith Cortina i David Jobé, periodistes i directors d'ENOTURISTA
Com inscriure's? Les inscripcions són gratuïtes, i es poden fer des d'una hora abans al recinte del Cavatast.
Què tastaràs? Un maridatge de proximitat amb quatre caves elaborats per cellers de Sant Sadurní acompanyats de garlanda, un postre tradicional de la zona
1.- LOLA ROSÉ
Brut
Cava de Guarda Superior Reserva
Més de 20 mesos d'envelliment
Pinot Noir
2.- TERRA TERRAE - VITICULTURA ECOLÒGICA
Cava de Guarda Superior Reserva
Més de 18 mesos d'envelliment,
Xarel·lo, Macabeu i Parellada
3.- FONPINET ROSAT PINOT NOIR
Celler Fonpinet
Brut Nature
Cava de Guarda Superior Reserva
Més de 18 mesos d'envelliment, Pinot Noir
4.- ESTRUCH CUVÉE LES SOLANES ECO
Celler Vell
Brut Nature
Cava de Guarda Superior Reserva
Més de 24 mesos d'envelliment
Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir
5.- GARLANDA
Pastisseria de Cal Serafí de Sant Sadurní d'Anoia.
Un postre artesà i tradicional de la zona
Amb la col·laboració de Turisme de Sant Sadurní.
SEGON TAST: UN PASSEIG PELS SECRETS DE CELLERS DEL PENEDÈS
On? Espai d'Activitats del Cavatast 2023. Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia (veure mapa)
Quan? Diumenge, 7 d'octubre, a les 19h.
Qui? Judith Cortina i David Jobé, periodistes i directors d'ENOTURISTA
Com inscriure's? Les inscripcions són gratuïtes, i es poden fer des d'una hora abans al recinte del Cavatast.
Què tastaràs? Un maridatge de proximitat amb cinc caves elaborats per cellers del Penedès acompanyats d'una fideuà amb ànec mut del Penedès
1.- MERCAT
Brut Nature
Cava de Guarda Superior Reserva
Més de 18 mesos d'envelliment
Xarel·lo i Pinot Noir
2.- 2CV INALTERAT
Brut Nature
Cava de Guarda
Més de 12 mesos d'envelliment
Xarel·lo sense sulfits
3.- NATURE ROSÉ
Celler Oliver Viticultors
Cava de Guarda
Més de 15 mesos d'envelliment
Garnatxa Negra i Pinot Noir
4.- PANOT GAUDÍ
Caves Hill
Brut
Cava de Guarda Superior
Més de 18 mesos d'envelliment
Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu i Parellada
5.- GRAN RESERVA BRUT NATURE
Celler Torrens Moliner
Brut Nature
Cava de Guarda Superior Gran Reserva
Més de 30 mesos d'envelliment
Xarel·lo i Chardonnay
6.- FIDEUÀ AMB ÀNEC MUT DEL PENEDÈS, AMB ALLS TENDRES I BOLETS
Restaurant Cal Joanet de Vilafranca.
Un deliciós plats cuinat amb producte de proximitat
Amb la col·laboració de Turisme de Sant Sadurní.
ARTICLES RELACIONATS
- Cavatast 2023 de Sant Sadurní: tot el que has de saber.
- Els millors cellers per visitar al Penedès, recomanats per ENOTURISTA.
- ENOTURISTA et recomana els millors restaurants del Penedès.
- Camins del Cava: una aplicació interactiva per gaudir del Cava caminant, o en bicicleta.
- El Secret de Sant Sadurní: una gimcana interactiva per la Capital del Cava.