El eixos del futur del cava: ecologia i qualitat

30 Setembre 2023
El eixos del futur del cava: ecologia i qualitat

El sommelier César Cánovas i la directora d'enoturisme Natàlia Boada condueixen un tast per a repassar com són alguns del Caves de més qualitat del Penedès actual com un dels Caves de Paratge de Codorniu. És un dels tastos gratuïts d'ENOTURISTA a l'Espai d'Activitats del Cavatast 2023.

CAVES IMPRESCINDIBLES PER ENTENDRE EL FUTUR DEL PENEDÈS

On? Espai d'Activitats del Cavatast 2023. Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia (veure mapa)

Quan? Diumenge, 8 d'octubre, a les 17h.

Qui? César Cánovas, sommelier, i Natàlia Boada, directora d'enoturisme

Com inscriure's? Les inscripcions són gratuïtes, i es poden fer des d'una hora abans al recinte del Cavatast.

Què tastaràs? Una selecció de caves per entendre les bombolles que actualment s'estan fent al Penedès i que l'ecologia i la qualitat són els eixos fonamentals per apostar en el futur. 

1.- ROSAT TREPAT RESERVA

Agustí Torelló Mata.

Brut.

Cava de Guarda Superior Reserva.

Més de 18 mesos d'envelliment.

Trepat 100%.

2.- MUSCÀNDIA GRAN RESERVA

Muscàndia.

Brut Nature.

Cava de Guarda Superior

Més de 60 mesos d'envelliment.

Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

3.- ALBERT DE VILARNAU FERMENTAT EN CASTANYER

Vilarnau.

Brut Nature.

Cava de Guarda Superior Gran Reserva.

Més de 72 mesos d'envelliment.

Xarel·lo.

4.- ARS COLLECTA LA FIDEUERA

Cava de Paratge Qualificat.

Codorníu.

Brut.

Cava de Guarda Superior Gran Reserva.

Més de 90 mesos d'envelliment. 

Xarel·lo 100%.

5.- CLAROR PARATGE CAN PRATS

Cava de Paratge Qualificat.

Vins El Cep.

Brut Nature.

Cava de Guarda Superior.

Més de 84 mesos d'envelliment.

Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

Amb la col·laboració de Turisme de Sant Sadurní.

Image