El Cavatast 23 tanca amb nota i rècord de visitants

10 Octubre 2023
El Cavatast 23 tanca amb nota i rècord de visitants

El primer Cavatast amb el nou espai d'activitats, dinamitzat per ENOTURISTA, tanca amb xifres de rècord. El públic ha atorgat un 8,6 sobre 10 als espais. Totes les activitats de tast i maridatge es van exhaurir en el moment d'obrir les reserves.

La 27ena edició del Cavatast de Sant Sadurní tanca tres dies de mostra amb un gran èxit d’assistència i una valoració molt positiva per part del públic. Les dades recollides fins al moment indiquen que hi ha hagut un creixement del públic novell, i dels joves entre 26 i 34 anys. Les entrades de totes les activitats de tast i maridatge es van exhaurir a les poques hores de sortir a la venda. Entre les novetats d’enguany, hi havia l’ampliació en metres lineals de l’espai de la mostra, ubicat per segon any consecutiu al Parc de Lluís Companys, i la creació d’un espai propi c dins del mateix recinte on poder desenvolupar activitats de tast i maridatge, dinamitzat per ENOTURISTA.

NOTA ALTA ENTRE EL PÚBLIC

Les primeres dades d’una enquesta realitzada a partir d’una mostra de 406 persones, per The Whatsons, confirmen la consolidació i satisfacció dels visitants amb l’espai, amb una valoració de 8,6 sobre 10. Així mateix, en relació amb la darrera edició del Cavatast, un 60% dels expositors que hi van participar, destaquen la millora de les sensacions aquest any respecte al negoci/venda, a l’espera de les dades finals. Una altra de les dades destacables és l’augment de les vendes de la botiga en un 40% respecte a l’edició del 2022. 

AUGMENT DE PÚBLIC JOVE

L’ampliació de l’espai i l’organització de més activitats ha aplegat a un públic més ampli i divers respecte altres edicions. De les dades recollides fins al moment, destaca el creixement del públic novell, que suposa un terç dels visitants,  l’augment del públic jove d’entre 26 i 34 anys, i finalment, del total de la mostra recollida, un 67% dels enquestats és públic fidelitzat que ha repetit l’experiència any rere any. Pel que fa a la procedència dels assistents, remarcar que un 54% prové de la província de Barcelona, dels quals un 39% venen de Barcelona ciutat i de l’Àrea Metropolitana. 

ÈXIT DE LES ACTIVITATS DE TAST

Com cada any, els assistents al Cavatast tenen l’oportunitat d’endinsar-se al món del cava a través d’activitats al Celler de la Fassina de Can Guineu, al mateix espai de la Mostra, així com visites a caves i cellers. L’Ajuntament de Sant Sadurní es mostra satisfet de la gran acollida que han tingut totes elles aconseguint el sold out en poques hores. Això els planteja un nou repte de cara l’any vinent, l’ampliació de l’aforament i la incorporació de més activitats.

ARTICLES RELACIONATS

Els millors cellers per visitar al Penedès, recomanats per ENOTURISTA.

ENOTURISTA et recomana els millors restaurants del Penedès.

Camins del Cava: una aplicació interactiva per gaudir del Cava caminant, o en bicicleta.

El Secret de Sant Sadurní: una gimcana interactiva per la Capital del Cava.  

Imatge de portada: Roser Blanch - Ajuntament de Sant Sadurní - Giny Comunicació