Allotjament

Hotel Font de la Canya

L'hotel Boutique amb encant de Cal Blay
mapaCOM ARRIBAR
Penedès
Experiències


DESCRIPCIÓ

L'Hotel Boutique Font de la Canya és un allotjament rural amb encant situat als afores d'Avinyonet del Penedès, a 45 minuts de Barcelona.

 

QUÈ SABER ABANS D'ANAR-HI?

L'Hotel Boutique Font de la Canya és un "petit hotel de somni", un allotjament únic i singular envoltat d'oliveres i vinyes. L'hotel disposa de vuit exclusives habitacions, de les quals tres són suites. Les estances estan perfectament equipades i cuidades fins a l'últim detall (com una carta de coixins). L'Hotel Boutique Font de la Canya té vistes a Montserrat i disposa de dues piscines (exterior i interior) una pista de pàdel i una sala de fitness. El nom de la Font de la Canya prové d'un jaciment iber de finals del s.VII aC, que els arqueòlegs van trobar en unes terres que eren propietat de la finca, i que es considera l'origen del vi a Catalunya. De fet, les habitacions tenen noms que provenen de l'assentament, com la Suite Deméter (la Deesa del vi trobada al jaciment); les suites Vitis Vinifera i Bacus, o les habitacions Sitja, Iber, Pinnae, Tanit o Caelum. L'hotel ha obert les seves portes el gener del 2023 i és una de les opcions amb més encant per pernoctar en un hotel rural al Penedès.      Adreça
Camí d'Avinyó, 12,
08793 Avinyonet del Penedès
Com arribarPenedès

Terra de vins i bressol d'escumosos
Penedès

El Penedès és la major regió vinícola de Catalunya. El paisatge de vinyes amb el perfil de la serralada de Montserrat es remunta, com a mínim a fa més de 2.700 anys. El primer jaciment amb restes de llavors de vinya es va trobar al poblat íber de la Font de la Canya, a Avinyonet del Penedès. Al Penedès hi podreu trobar centenars de cellers visitables, la gran majoria elaboradors de vins de qualitat sota el paraigües de la DO Penedès o escumosos de la DO Cava, de Clàssic Penedès, o de la marca europea Corpinnat. Fes una ullada als millors cellers del Penedès recomants per ENOTURISTA.

La regió també disposa de molts restaurants on dinar al Penedès i gaudir de la cuina local, basada en els productes de proximitat, maridada amb els seus vins. Hi ha diferents opcions per quedar-vos a dormir al Penedès. La majoria són cases rurals, allunyades de les ciutats, així com també hotels amb encant a prop de les vinyes.

ENOTURISTA ha dividit la regió vinícola del Penedès en tres subzones: Vilafranca, la capital del vi, i els seus voltants; Sant Sadurní d'Anoia, la capital del cava i rodalies; i Sitges amb els vins del Massís del Garraf.

 

També et pot interessar
Comparteix aquesta destinació a les teves xarxes socials