Somiadors dels 7 Magnífics (Empordà)

Somiadors
Un negre que has de ficar a la maleta
Tipus
Negre
Celler
7 Magnífics
Denominació d’Origen
Empordà
Criança
9 mesos en botes de roure
Lloc
Empordà
Any
2015
Raïm
Carinyena i garnatxa
Color
Vermell, abundant i atrevit.

Aroma

Confitura de maduixa i préssec.

Gust

De fruita madura i de terra calenta

Preu
14 €

Si estàs preparant la maleta i ja has triat el llibre que et venia de gust, les sabates còmodes i la roba interior per una NIT especial… et deu faltar una ampolla de vi. Aquell vi especial que et recorda qui ets i d’on vens.  Somiadors. Un dels vins dels 7 magnífics. El negre que has de ficar a la maleta.

Us passa que, quan marxeu de vacances, penseu : per què al final no vaig marxar a Formentera a vendre collarets de coco? Per què no vaig marxar a l’estranger amb aquell noviet que tenia? És un moment per somiar, per fer volar coloms. Doncs instal·la un aeroport per ocells!

Aquest vi és molt més que un homenatge a l’Empordà. Els seus elaboradors, els 7 magnífics, volien honorar tots aquells que durant anys hi han mantingut la vinya. Són ceps indòmits, bressolats per la tramuntana i lligats a la pedra.  És la mateixa matèria que els teus somnis, i els veremes cada estiu. Per això, quan pensis que aniràs més al gimnàs, que deixaràs de fumar i faràs més carpe diem

 Ho pots fer amb un vi que et recordi qui ets, que faci de brúixola, que estigui fet amb varietats autòctones: en aquest cas, garnatxa i carinyena.

Té un color vermell, abundant, atrevit… encara que somiem en blanc i negre. Al nas es nota una mica de confitura de maduixa, de préssec. I a la boca descobrireu que és el somni d’algú fet realitat, que el va plantar, el va cuidar i que l’ha convertit en vi. I és just el que t’acaba de regalar: que tu també plantis, que reguis i que facis realitat els teus somnis. I tot això no està patrocinat per un coach.

I amb què quedaria bé? Combina amb la cadira a la fresca, amb els peus descalços i amb una banda sonora de grills.

Si t’agrada, digue’ns-ho. També et pots subscriure. I brinda amb vi i explica’ns-ho, si els somnis es fan realitat

Somiadors, un vi per les llunes plenes. I si no n’hi ha, te la dibuixes.

I recorda-ho: no diguis “Jo no hi entenc, de vi”. O t’agrada o no t’agrada. Salut!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.