Vilosell 2015 de Tomàs Cusiné (Costers del Segre)

Vilosell
Un vi per una hamburguesa prèmium
Tipus 
Negre
Celler
Tomàs Cusiné
Denominació d’Origen
Costers del Segre
Viticultura 
Ecològic

T’han convidat a una barbacoa i, per fer-la més original, només menjareu hamburgueses. I, és clar, sempre les has relacionat amb begudes ensucrades o amb gas.Però hi ha vins que combinen perfectament amb una hamburguesa gourmet.

Has menjat mai una hamburguesa de sis pisos amb una copa de vi? És una delícia. Els negres s’entenen molt bé amb menjars a la brasa: carn, peix o verdures. És un vi que li agrada la barreja. Està elaborat amb fins a cinc raïms diferents. És un vi mestís i de germanor.

El que el fa més especial és ser un vi de poble amb nom de poble: el Vilosell, a les Garrigues. És tradicional, però es conserva bé. Té pedra antiga i es queda a la llengua com una estora. Però és fresc, perquè el Vilosell s’alça dalt d’un turó… Et combina amb verdures a la brasa. No cal que l’hamburguesa sigui de vedella, pot ser de tonyina o de pollastre amb curri.

Lloc
El Vilosell (Les Garrigues)
Any
2015
Temps de Criança
9 mesos en botes de roure francès
Raïm
Ull de llebre (50%), Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra, Syrah i Merlot
Color
Té un color vermell intens. Això és perquè ha envellit nou mesos en fusta
Aroma
Té aromes de fruita vermella i records de torrats, com el pa de l’hamburguesa
Gust
A la boca és intens. No s’arruga ni amb la carn a la brasa, ni amb les salses ni amb les verdures. Salpebra el que mengis i és agradable pel final dolcenc.
Preu
12€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.