Avgvstvs Chardonnay 2011

Avgvstvs Chardonnay
Un blanc per emocionar la família
Celler
Avgvstvs
Denominació d’Origen
Penedès
Criança
Gran Reserva
Viticultura
Tradicional

Un dia d’aquests menges amb els pares. Has comptat mai quants tàpers els has pispat de la nevera? Quantes hores t’han cuidat els nens? I tot això ho resols amb un detallet pel dia del pare o de la mare??? Comparteix amb ells un vi on tinguin protagonisme el pare i les mares…

Les mares d’un vi són uns llevats que l’ ajuden a créixer fort, l’engreixen i el pentinen amb colònia. Aquest raïm ha fermentat amb les pròpies mares i després ha estat prop de 5 mesos en una barrica de roure, que el fa més fort, longeu i expressiu.

Treïeu-vos del cap algunes idees del vi, com que els blancs han de ser de l’any. No cal. Aquest té 7 anys i és una delícia. El blanc s’ha de servir entre 8 i 10 graus (vol dir nevera, no congelador). Marida bé amb formatge de cabra, peix, marisc, foie o tàpers de la mare…

Lloc
El Vendrell
Any
2011
Temps de Criança
5 mesos aproximadament en barriques de roure francès
Raïm
Chardonnay
Color
És un blanc de color nítid, però no és verdós. Això és perquè està envellit. Fa set anys que es va embotellar.
Aroma
Olor de pa, de briox. També de pinya, perquè està fet amb Chardonnay.
Gust
Greixós i molt fresc. És un vi molt difícil de fer: vell, però nou; elegant, però musculat.
Preu
18,50 €, aproximadament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.