Les Gallinetes de Josep Foraster (Conca de Barberà)

Les Gallinetes
Un negre per posar-te en ‘mode avió’

Celler
Josep Foraster
Denominació d’Origen
Conca de Barberà
Criança
Jove
Viticultura
Ecològica

Alguna vegada has pensat que vius en un videojoc? Que tot el dia has d’anar passant pantalles? Cursa d’obstacle per deixar els nens a l’escola, les 12 proves d’hercules per acabar la feina a temps, menjar com si fossis Ussain Bolt, i tot això amb els grups de whatsapp … I quan arribis a casa què faràs? Caminaràs sobre foc? No, hauràs de fer el sopar. Quan arribis a casa tanca el whatsapp i obre una ampolla de vi.

Obre’l mentre prepares el sopar, emporta-te’l a taula i deixa que et faci el passadís fins el sofà. Amb un simple tap de suro, el pots tapar i seguir-lo degustant demà. I a sobre estàs sent solidari. El dibuix de l’etiqueta l’ha fet APRODISCA, una associació de persones amb disminució psíquica de la Conca de Barberà.

Combina amb pa amb tomàquet i embotits, truita de patates, escalivada… Us estaru posant un trosset de la Conca de Barberà al paladar. Per què és paisatge del Montblanc? Perquè denota que prové d’un sòl característic: l’al•luvió, terres suaus on la vinya s’hi esponja còmodament.

Lloc
Montblanc
Any
2017
Temps de Criança
5 mesos aproximadament en bocois de roure francès
Raïm
Garnatxa negra (70%) i Sirah (30%)
Color
Vermellós, es nota que heu posat l’interruptor en OFF
Aroma
Fruites vermelles. Mores, gerds, és un caramelet.
Gust
Molt refrescant, amb acidesa equilibrada. Agradable.
Preu
8 € aproximadament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.