Llàgrimes de tardor Garnatxa 2015 de Sant Josep Vins (Terra Alta)

Llàgrimes de tardor Garnatxa Negra
Un vi per fer un trio
Tipus
Negre
Celler
Agrícola Sant Josep
Denominació d’Origen
Terra Alta
Criança
Jove
Viticultura
Ecològica

Ets dels que sempre has somiat de fer un ménage à trois ? El primer és buscar una parella consolidada, oberta a noves experiències. No ens flipem. Per parelles consolidades em refereixo a bistec i patates, o macarrons i tomàquet o escudella i galets. Ara busca-hi un tercer en concòrdia. Llàgrimes de Tardor negre, d’Agrícola Sant Josep, de la Terra Alta.

T’hauries de tatuar aquesta frase: “Si porta garnatxa, endavant les atxes!”. Per què? La garnatxa és una varietat generosa, de les que s’abraça als fanals. Amb duets autèntics, fa de super glue . Pa, formatge i garnatxa. Botifarra, seques i garnatxa. Fa ménage à trois excel•lents.

Sabeu d’on ve aquest vi? Surt de la Cooperativa Agrícola de Bot, a la Terra Alta. És un poble on la majoria d’habitants van en descapotable. Bé, tenen un tractor… L’etiqueta té més lletres que La Vanguardia el diumenge. La cooperativa té més de 300 socis. Bot és un eixam d’abelles que cuiden el paisatge. Literalment diuen “triant aquest vi ens ajudes a preservar l’entorn”.

Lloc
Bot
Any
2015
Temps de Criança
5 mesos en botes de roure francès de 300 litres noves
Raïm
Garnatxa Negra
Color
Escarlata, una mica pecaminós
Aroma
Xaropet, balsàmic, ceba caramel•litzada. Això és propi de les criances.
Gust
A la boca és ample com un porter que s’estira per arribar a l’escaire. De veritat que millora els trios. És fresc, divertit, dinàmic i generós.
Preu
8 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.