Cava Vilarnau Rosat Reserva

Vilarnau, Cava, Rosat, Reserva, Brut

Això és el que n’hem dit al programa “Amb molt de gust” amb Emma Aixalà, a RAC1.

La prova que el Vilarnau Rosat Reserva ecològic és un cava profundament gastronòmic és que van fer la presentació de la nova anyada al restaurant Caelis de Barcelona del xef Romain Fornells, amb una estrella Michelin. La proposta consistia en maridar els caves del celler de Sant Sadurní amb els plats del xef francès. Els Vilarnau van aguantar molt bé el menú degustació.

Oliva verda líquida + Merenga de tomàquet amb sardina + Gnocchi de carbassa amb gel de tòfona amb Vilarnau Brut Reserva.

Carpaccio de carxofa, beurre blanc vel a l’estragó i caviar amb Vilarnau Brut Nature Vintage 2014.

Bullabesa de peix de roca + Garrí a baixa temperatura amb patata cremosa i bolets de bosc amb Vilarnau Gran Reserva Vintage 2011.

Llimona Cristall amb Vilarnau Demi Sec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *