Portal de la transparència

En aquesta secció anirem publicat els regals que rebem. És una mostra de justícia per la persona o empresa que ens vol fer arribar els seus productes perquè els tastem, però també és una manera de dir que no amaguem res als nostres lectors. Tots els vins que ressenyem i tots els cellers que visitem els paguem de la nostra butxaca. Som lliures, independents, transparents i oberts a les opinions de tothom.

Dilluns, 30 de gener de 2017

La D.O. Catalunya ens dóna la benvinguda amb una mostra de 6 vins que s’elaboren a la seva D.O.(Pla d’en Fonoll Blanc 2015, Bohigas Xarel·lo 2015, Viña Esmeralda Torres Rosat 2015, Petit Albet i Noya Negre 2015, Mestre Vilavell Negre Sumoll Bodegues Puigrós 2012, Alcor 2010 de Can Grau Vell)  embalats en una caixa de fusta. Moltes gràcies pel seu suport i  pel detall de la Sole G. Insua, de la D.O. Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.