Els primers a fer-nos confiança a Instagram

Quan l’1 de setembre de 2016 vam donar a llum la idea d’enoturista.cat no teníem res. Només un compte d’Instagram on vam començar a penjar algunes imatges de vins que havíem tastat per anar donant forma a la idea que és avui en dia.

Instagram, Enoturista, Enoturisme

Tot i que en aquell moment ni nosaltres mateixos sabíem cap a on aniríem. Però hi ha haver una sèrie de gent que va confiar en nosaltres. A ells els volem retre homenatge. Són els 50 primers seguidors d’Instagram. Gràcies!

La Farinera Vins (D.O. Tarragona), Celler Fargas Fargas (D.O. Pla de Bages), Mas Orpí (Casa Rural de Castellví de la Marca), Cal Teixidor Enoturisme (Casa Rural de Fonollosa), Gemma Cuervas, Llopart Cava (Els Casots, Subirats), Xavier Puig Escudero, Alta Alella Cava Privat (Alella), Valérie Veilleux, Viorigen.com (Enoturisme i venda de vins de la Terra Alta), Eli Blanch, Enrico On The Wine, Costador Terriors Mediterranis (D.O. Tarragona), Cristina Gaggioli, Marta Puig, Moniato 72, Bages Terra de Vins (Enoturisme i venda de vins), Masía del Marquès (Casa Rural de Sant Miquel d’Olèrdola), Agrícola Corbera d’Ebre (D.O. Terra Alta), Castell de Perelada (D.O. Empordà), Bodega Mas Vida (D.O. Empordà), Terres de Vidalba (D.O. Priorat), Carol Álvarez, Cavatast, Finca Valldosera (D.O Penedès), Isabel Vinaixa, Jtanamora, Enopenedès, Jerry Chen, Sergi Rierovic, 1970dsanchezs, David Prats, Shadiers, Casa Gran del Siurana (D.O Priorat), Adernats Wine&Cava Experience (D.O Tarragona), Astrid Goldstein, Wanda Mann, Celler La Vinyeta (D.O. Empordà), Giró Ribot Vinos y Cavas (D.O. Penedès), Mas Palou (Casa Rural a El Pla del Penedès), Agustí Soler, Jofre Llombart, Catergin, Taverna do Vinho, World End’s Napa, Neus Serra, Mitja Marató de Figueres, Tenor Wines (Woodinville, Estats Units), Vins Abadal (D.O. Pla de Bages), Segura Viudas (Sant Sadurní d’Anoia).

A tots els pioners, moltes gràcies!

2 comments Add yours
  1. Moltes gràcies a vosaltres per fer-nos partíceps de les vostres vivències i els vostres tastets. Enhorabona per la pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.